1- çalışan bot yok
2- destek sıfır
3- güncelleme de düzelticez dedikleri hiçbir sorun çözülmedi aksine sorunlar arttı
4 - v3 çıkartıyoruz tüm sorunlar bu versiyoda düzelecek denildi ekim 2009 da çıkacaktı 15 gündür siteleri bile kapalı
5- 1 yılda 3 kez firma ismi değişti. buda extra bir güvensizlik yaratmakta.
6 - scripti yapan arkadaşlar üzerinde biraz daha çalışırlarsa güzel bişeyler olabilir ancak şu anki haliyle tavsiye etmiyorum. Belki yeni version ile birlikte daha iyi olabilir.
7- Bunlar tamamiyle benim kişisel düşüncelerimdir kimseyi bağlamaya bilir. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
alacak arkadaşlar pişman olmazlar scriptten gayet kullanışlı script ben 2.ci scriptimi kullanıyorum gayette memnunum yıllardırda tanırım arkadaşı öyle üç kagıtçı *********** vs gibi kuşkular gelmesin kimsenin aklına gerçekten çok iyi insan ama başlarındanda musubet diyelim eksik olmuyor benim düşüncem tabiki içlerinde çatlak olabilir bunlar artısı eksileri ise:
hizmet anlayışları pek yok
işleri ile pek ilgilenmiyolar
destek konusunda tabiki sıkıntı var
verdikleri sözlerde hep geri kalıyolarki bu yıllardır var sadece son zamanlarda olan bi durum degil
ve yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kere isim degişti ve yine yanlış hatırlamıyorsam domainin birini kaptırmışlardı buda ciddi bi durum
ve anlamadıgım bi olayda çıkıp konu hakkında hiçbir açıklama yapmamaları buda tabiki scripti kullananlarda yanlış anlamaya yitiyor haklı olarak halbuki işlerine önem verseler harika işler çıkarabilirler ki öyle yetenekleride fazlasıyla var ne diyelim umarım saglam bi açıklama yaparlar yoksa kendin pişir kendi ye olayına döner