iyide kardeşim
1- Konu senden önce açılmış
LINK dikkat etmeden konu açıyorsun bu zaten bana düşmez
bana burda ahkam kesiyorsun
2- Emin ol sen krabilseydin kodu sen paylaşırdın neyse bunada gerek yok
3- Saygı duyarım ... Sonuçta seninkide bir emek copy + past
4- Diyorsunki 'Kısaca Script destek sistemi için tasarlanmış tamamen ücretsiz bir script'

çelişkili bir durum neyse ben paylaşımımı yaptım begenmeyen siler tartışmanın büyümesine gerek yok
5- 'Tamamen ücretsizdir eğer kopyalama yani footer alanını silmek isterseniz 40 dolar ' 40$ çöpe atamam basit bir copyright için ve konuyu paylaştığın kategori [Ücretsiz] scriptler dikkatini çekerim
not: tamamı ücretli olsa bişey demem
birde şöyle bir şey var benim antivirüsüm kafayı yemiş olacakki bu kodu zararlı gördü

bende temizledim
Öncelik ile kardeşin mardeşin yok adabına uslupuna dikkat et.
1- Ordaki sürüm 2.0 zamanında açılmıştır en az senin kadar vbulletin kullanmayı ve arama yapmayı biliyorum
2- Lamer lamer konuşmana asıl gerek yok, ücretsizdir bu işine geliyorsa kullan gelmiyorsa post kasıp durma senden başka parazit yapan varmı yok.Kırabilceğimi yada kıaramıycağımı senmi bilicen seni kod diye yazar üstüne birde ioncube ile şifrelerim oda yetmez sql a bağlarım birde sqlunu şifrelerim daha kimse çözemez.
3- Benimki emek falan filan değil copy+past diyorun Allah şahit bu konuyu benim yazdığımı biliyor senin gibi bir bebeyi inandırmak gibi niyetim v.s yok.
4- Artistliğin lüzumu yok sen yaz aynı düzeyde birşey paylaş sonra çık ahkam kes.
5- Sen lamerce ve ufak işlerin peşinde koştuğun için kurumsallık nedir bilmezsin, marez scriptte kullanırsın,marez vbulletinde.
Özetle işine geliyorsa alırsın bu şekilde kullanırsın adamlar telif hakları koymuş açıp okudunmu yok.Sen bu scriptin yapımcısı değilsinki şifreli kodunu vermeye haiz olasın.En dandik bir decode sitesi bile bunu kırar.
Ancak burası R10 platformu ve ücretsiz scriptler alanı sen burda tutar copy alanını silmekten bahsedersen sana gülerler.