Ben casper kullanıcısıyım.
Bir önceki laptom'um da casper ürünüydü. rw520 sanırım modeliydi.
Casper'a karşı sebebini bilmediğim ciddi bir ön yargı var kişiler arasında. Sanırım "Türk şirket" olmasından ötürü olabilir bu.
O makinamı 3 sene kullandım ve inan bir vidası dahi açılmadı, en küçük arıza dahi vermedi.
Adobe programlarının tümünü çok rahatça kullanabiliyordum (cs3).
Çok yüksek boyutta grafikler olduğunda hali ile kasılma yapıyordu.
O makinayı en sonunda yeni makina alınca sırf merak ettiğim için aşırı boyutta yordum, yine bana mısın demedi bende sinirden parçaladım makinayı "neden bozulmuyor" diye
Her neyse şimdi yeni makinamı aldım, bu da Casper.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ry=_NOTEBOOK63
Ürün ben aldığım zaman Darty fiyatı ile 1.580'e geldi bana. Şu an biraz yükselmiş (sebebini anlamadım).
Performans ve kullanım rahatlığı göz önüne alınırsa gerçekten çok kaliteli bir ürün.
Almak istersen Casper nirvana serisi 200 dolar indirim devam ediyor bildiğim kadarı ile. Bu hakkımı sana verebilirim, sende cihazını 200 dolar indirimli alırsın.
bu durumda makinan 1300tl seviyelerine geliyor. Ki bence bu rakama bu makina şaka gibi.
Ön yargılı olan arkadaşlar şimdi bana "aman ya casper'dan bi cacık olmaz" diyebilirler.. Benim tek söyleyebileceğim şey "ön yargılarınızı kırın". Ben çevremde herkese ısrarla tavsiye ediyorum, alanlarda son derece mutlu ve cihazlarını sorunsuz kullanıyorlar.