bir tanıdıgım şatışlarını arttırmak için online satış için bir web sitesi yapmamı istedi.bende eshop tarzı scriptleri aramaya başladım gözüme hoş gelen birkaç script mevcut fakat tema giydirme olayı biraz kafamı kurcalamakta daha önce sıklıkla wordpress kullandım ve okadar prof olmamama ragmen istediğim değişimleri kendi başıma yapabilmekteydim. bir ara joomlaya geçmeyi düşündüm fakat arayüzü wpden daha detaylı ve wp daha cana yakın geldiği için geçiş yapmadım .şimdi ise tamamen farklı bir platform online satış için birşeyler aramaktayım ve prof olmadıgım için fazla bir seçim şansım olmuyor.
sizden ricam ilk tercih masrafsız veya en az maliyet ile ara birimi ve admin paneli kullanışlı sanal pos şuan için önemli değil fakat gerektiğinde sanal pos modülleri için 300 tl ödetmeyen (örn presta) tr destegi yaygın bir script tavsiye etmeniz.
Şu şekildede olabilir joomla wordpress içerisinde free modüllere sahip bir sistemde düşünebilirim yada başlı başına eshop scriptide
bu konuda aklımda şekillenen iki site mevcut
siteler:kozmetikcim.com (hangi script kullandıgı konusunda bilgim yok)
ve oscommers kullanan parfums-bg.com isimli iki site mevcut
çok iyi tasarım yapabilen bir tanıdıgımız mevcut bu tasarımı en iyi şekilde giydirebilecegimiz kolay bir script arıyorum*