Lise 3'teydik son senemiz diye acayip şekilde fırlamaydık. Bir tane Bayan matematik hocamız vardı yazık kimseye söz geçiremezdi o önde oturan sadece 1 "bir" kişiye ders anlatır biz arkada pişti oynardık. Bigün arkadaş telefona Oyun havası atmış gelmiş. yaklaşık 10-12 kişi kalktık biz sıraları çektik başladık oynamaya hem bağırıyoruz hem oynuyoruz. Hoca durun yapmayın etmeyin dese de devam ettik. Tabi millet gaza geldi 3-4 kişi çıkarttı cebinden sigaraları sigara ağızda öyle oyun oynuyorlar(sigaralar yanmıyordu) Neyse tabi bizim mal arkadaşlardan birisi bunu video'ya çekmiş ve eve gidince youtube'da yayınlamış. Salak yayınlarken birde "XXXX Meslek Lisesi E-11C Bilgisayar Bölümü Ders Saati" Diye başlık atmış. Aradan 3-4 gün geçti bizim sınıf hocası sınıfa bir geldi gözlerinden ateş püskürüyor. Acayip dominant bir kadındır vurduğunu yere yıkar ve feci asabidir. Bizim diğer hocalar video'yu görmüşler hemen sınıf hocasını aramışlar.
"Hocam senin sınıftaki öğrenciler manyak oynuyorlar yazın benim düğün var bi sorda eğer boşta olurlarsa boşa para vermeyem bunları getirip oynatam" Kadın kuduruyo hepimizin ismini aldı. Aradan 2 gün geçti müdür odasına beni çağırdı. Açmış video'yu izliyor. Gel bakalım dedi izle videoyu ve buradaki herkesin adını say bana. İzliyorum ama gülmekten kopuyorum. Örgün eğitim dışına çıkartılmak ile yargılanıyoruz ama takan kim

Neyse işte sonra zar zor yalvara yakara okulun 2 web sitesini de tasarlamıştım Uyarı cezasıyla paçayı yırtmıştık

Ama bu olaydan sonra okula kameralı cep telefonu getirmek yasaklanmıştı