Sunduğumuz hizmetler: Web Hosting | Domain | Reseller | Ko Vps | Cs Vps | Linux Vps | Windovs Vps | Dedicated | Web Radyo | Web Tv | Profesionel Kodlama, Tasarım, Çeviri İşleri Ve Online Okey, Batak, Tavla vb Oyun Sistemleri.

Sitemiz 2006 Yılında PirincHosting.Net Adıyla Tibet TÜRKYILMAZ Tarafından Açılmıştır.
Geçen Sene (2008) Yılında, Tibet Bey Tarafından, İsmimiz WebInClass Adına Nakledilmiştir.
4 Seneyi Aşkın Hizmetimizle, Siz Değerli Müşterilerimizin, Sonsuz Güvenini Almakla Beraber , Tecrübelerimizide 3 - 4 Kat Arttırmış Bulunmaktayız.
Satış Gereçlerimizi Fazlalaştırıp, Stoklarımıza, Oyun, VPS ve Dedicated, Sunucularınıda Eklemiş Bulunmaktayız.

Türkiye lokasyonlu serverlerimizin, özellikleri Türkiye çapında ilk olup, hiç bir şirkette bukadar ucuz fiyata bulunamamaktadır!

Ana serverlerimizin ortak özellikleri: 8 çekirdek core duo i7 işlemci, 12GB ram, 1TB hdd, 1TB Yedekleme alanı, 30mbit ve 100mbit hat seçeneği, Sınırsız Trafik, Müşteriye özel (ÜCRETSİZ) Restart ve Format paneli.

Panel seçenekleri:
-Cpanel
-Plesk
-DirectAdmin

Veri merkezimizde Ups, nem ve toz koruyucu ve özel soğutma sistemleri bulunmaktadır.

Hizmetlerimizden faydalanan müşterilerimiz ile yapılan görüşmelerde, Web In Class'ı tercih etmelerindeki sebepleri ağırlıklı olarak aşağıdaki maddeleri içermektedir.

- Sorumluluk ve iş sahiplenme,
- Güvenilirlik ve samimiyet,
- Markalara bağlı kalmadan farklı çözümler üretebilme,
- Müşteri ihtiyacına göre tespit ve doğru fiyatlandırma,
- 7 gün 24 saat erişilebilirlik,
- örevinde ileri seviyede uzmanlık ve tecrübe,
- Telekomünikasyon hakkında tecrübeli ve derin bilgiye sahip personeller,
- Hızlı ürün tedariği.

Şok virtual private server paketleri:

Virtual private server - TR VPS 1
Intel i7 işlemci
512 MB RAM
40 GB HDD
2 adet ip
30 Mbit bağlantı
Reboot ve Yönetim Paneli
Plesk (ücretsiz)
Sınırsız Trafik
Aylık 25TL

Virtual private server - TR VPS 2
Intel i7 işlemci
1024 mb ram
80 gb hdd
2 adet ip
30 mbit bağlantı
Reboot ve yönetim paneli
Plesk (ücretsiz)
Sınırsız trafik
Aylık: 50TL

Virtual private server - TR VPS 3
Intel i7 işlemci
1536 mb ram
120 gb hdd
2 adet ip
30 mbit bağlantı
Reboot ve yönetim paneli
Plesk (ücretsiz)
Sınırsız trafik
Aylık: 75TL

Virtual private server - TR VPS 4
Intel i7 işlemci
2048 mb ram
160 gb hdd
2 adet ip
30 mbit bağlantı
Reboot ve yönetim paneli
Plesk (ücretsiz)
Sınırsız trafik
Aylık: 100TL

Bize, www.webinclass.com aracılığı ile veya 0535 653 40 20 numaralı telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz.
Msn/Mail: tibet@webinclass.com
Msn/Mail: deniz@webinclass.com