Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etkili çözüm: Gidip diğer sınıftan efendi efendi defter isteyip fotokopi çektireceğinizi belirtin ve deftere zarar gelmeden getireceğinizi söyleyin. Bu etkili çözüm iş yapmazsa zor kullanarak bir defter alın ve fotokopi çektirip geri verin.

Ben lisedeyken bir tane o.ç ingilizce dersimize giriyordu. Oğlan kılıklı biriydi. 45-50 yaşlarında, ağzında sakız cak cak cak. Gözlüğü yarıya indirmiş üstünden bize bakıyor. Öğretmen masasının üstüne oturup pantolonunu çekip bacağını kaşırdı. Bak aklıma geldi yine sinirlerim bozuldu. Defterini veya kitabını unutan veya ders zili çaldığında yerinde oturup defter yada kitabına yazı yazmayan herkesi dövüp dersten atardı. Azarlardı. Bağırır çağırırdı. Okula gelen gelmeyen tüm öğrencilerin velilerini bir araya topladık, aynı anda almışlardı başımızdan. Hoca diye başımıza getirdikleri safsatanın adını yazmıyorum ama o okulda bu safsatanın dersine giren hangi öğrenci olursa olsun isim soy ismini duyduğunda küfür eder. Şayet doğru düzgün argo dahi kullanmazken, ismini duyduğumda uykudan kalkıp saydırdığımı biliyorum.
Küfürlü yeri kaldır banlanma ilk gunden