Tabi her denileni birebir uygulamayın sonuçta sizin karşınızda ki insan nasıl biri biz tanımıyoruz belki soğuk görünen biri olmasına rağmen sizin ilgilenmeniz hafif baskı altında tutmanız onun hoşunada gidebilir.Şuna emin ol ki öyle çok rahat yetişmemişse aile ortamında şımartılmış biri değilse hangi kız olursa olsun erkek arkadaşı sevdiği insan tarafından fazla abartılmamak üzere sorgulanması , karışılması , kıskanılması hoşuna gider.Aksine hiç bulaşmayan sormayan merak etmeyen karışmayan bir erkeği tercih etmez.
İlk dediğin mevzuya gelince açık konuşayım ben de aynı düşüncedeyim söylediği 2 kelimeyle yüzünün gülmesiylede olsa bana karşı sevgisini göstermeli ne olursa kim olursa olsun farketmez ben samimi ilişki beklerim herkesin ilişki yaşama tarzı farklı tabi sen buna 7 ayda normalde alışmış olman gerekiyor bence 2-3 ay gibi süre yeterlidir temel düzeyde ki alışma için en önemliside ilişkide samimiyet sonuçta baştan beri böyleyse bu kız ve sen böyle kabullendiysen bunu değiştirmek için geç kalmışsın.Ben açıkcası soğuk bir kız enazından bana sözlü olarak bunu hissetirmeyen bir kızla zorlanırım çünkü insanın bazen duyguları okşanmak ister hee bu demek değildir ki sadece sözlü sevgi gösterisi yeter tabi ki hayır sadece tamamlayıcı unsurdur sonuçta sevdiğini zaten anlıyorsundur hareketlerinden ama hep dediğim bir cümle var benim normal bi kız arkadaşım da beni sevebilir samimi olabilir kız arkadaşımın fazlası ne ilişki yönünde beni daha çok seviyorsa bunu mutlaka göstermeli kankamla yürüyor gibi onla yüreyemem ya

diğer arkadaşların tersine diğer mevzuda abartmamak kaydıyla kıskandığını belli et ve arada sorgula sıkıştır tabi burda önemli bir noktaya dikkat çekiyorum arkadaşını tanımıyorum yapısı kişiliği hakkında bilgim yok çok abartırsın sonra bırakır seni suçlu bilme beni

karşındaki kızı iyi çözmüş olman lazım sınırlar dahilinde baskını hissettir.Ben herzaman için kız arkadaşımın bana karışmasına izin veririm ki bende ona karışayım

facebook örneği vermişsin buna bende karışırım o kim bu kim diye

bizde o tip durum yok ama akrabasını bildiğim halde tersliyerek sorarım bukim ne işi var diye hee şu da var ki o rahatsız oluyor diye ben facebookumu sildim

herşey karşılıklı yani fedakarlık yapılıyorsa karşılıklı ufacık şu mevzuda bile bu güzeldir kalkıp bana sanane benim listem arkadaşım silmem dicek bir kız arkadaşım olsa güle güle derim.Ayrıca bu maçoluk değil karşılıklı yakınlaşmanın en kolay yolu.Sakın sen herşeyine müdahele ederken o sana birşeye karıştığında tersleme gerektiğinde sende hesap ver.Biraz yapın bana benziyor galiba ondan yazasım geldi
2. sorduğuna cevabım gene karşında ki insana bağlı şuna emin ol kaçan kovalanır yasası aynen işliyor ama kişisine göre

bunun için karşındakine hakim olman gerekir.ben şuan böyle birşeyi asla yapmam ihtiyaç duymuyorum çünkü yaptığım bir yakınlaşmayı asla ben kazandım edasıyla görmüyor ortada sorun varsa çözüp devam ediyoruz.Eğer bu tip adım attığında ben kazandım havası estiren biriyse kaçan kovalanırı uygulaman enazından bir bahane altında uygulaman yararına olabilir zaten yaşın genç daha üniversite okuyacaksın o yüzden kendini de çok fazla strateji taktiklerle yorma derim birazcık geri çekil bak bakalım tepkisi nasıl olacak.
Bukadar şey yazıyorum ama gene de dikkat et bu yazılanlar insanların hayatlarından tecrübedir sadece senin karşındaki kız farklı tarzda biridir bu taktikler ilişkinizi de bozabilir

zaten senin yazdıklarına biraz baktımda sen böyle taktik strateji ile uğraşmak yerine sevgini korkmadan çekinmeden paylaşma yanlısı birisin aynı ben gibi karşında ki insanı doğru seç hayatın boyunca mutlu olucak birisin emin ol.Karşında senin gibi birisi olursa bu tip şeyleri düşünmez hesaplamazsın bende sevmem çünkü ciddi ilişki içerisinde beni seviyormu acaba yok biraz konuşmayayım yok geri çekileyim falan yorucu şeyler.Sert kavgada etsen gönlünü alırsın devam edersin ilişkine işte öyle kız bulursan aynen devam et.Yok ben böyle mutluyum diyorsan kısa süreli de olsa biraz rahat bırak bakalım tepkisi hareketleri nasıl değişecek ona göre yol verirsin.