Lerze Arkadasimiz Gerekli sekiLde Akilda Bunulmus Size Kisada oLsa Bir Kac Ornek Ve Tavsiyede buLunmak isterim Buda sizden 11 Yas Buyuk bir insan oLarak,
Simdi Guzel Kardesim 19 Yasinda bir insan icin Hazar mevsimleri Diyelim Daha ne Asklar Gelir Daha Ne Asklar biter. Daha Onunuzde Cok Seneler Var Bunun icin Aklinizi Fazla Karistirmayin.
Suanda Yazmis oLdugunuz Mesajlari Okudum Evet Kiz Arkadasinizi Cok SIKIYORSUNUZ
Eger Ona Guveniniz Var iSe Msn deki Arkadaslarina Facebook Daki Arkadaslarina Vs BU tip Olaylara Karismayiniz Karisirsaniz Karsi Cinsi Kendinizden Sogutursunuz.
Simdi siz Olayi Ben BU Kiza Asigim Seviyorum Sayip Cikmam Gozunle Bakiyorsunuz isin Ucuna istemeden Kiskanclik Giriyor Ama Bu Sizin Gostermis oLdugunuz Bu Tepkiler istemeden Karsinizdaki insani Dusunduruyor, Dusunme Tarzi ise Tamam Bu bana Guvenmiyor ve Herkezi sildiriyor Ona BUna Karisiyor Diyerek Alkina Gelen Tek Sey bu oLur.
Eski Arkadasi Pelus Almis olabilir Kalp Almis olabilir Hediye Vermis oLabilir Bu Yasanan Konusmalar Arasinda Yalnislikla Gecti ise bunu Kiskanmaniza Gerek Yok.
Diyeceginiz Ve Dusunme Sekliniz Sadece Su olmasi Gerekiyor Benden Onceleri Ve Benden Sonralari Beni iLgilendirmez Ben ise Bana Bakarim kendi iLiskime bakarim Seklinde oLmasi Gerekiyor Bu sekiLde Davranarak Hareket Ederseniz Karsinizdaki insanada Guven Vermis oLursunuz.
KiskancLik Cok guzeL bir Duygudur Ve Karsinizdaki insana Hissettirirseniz Dusuncesi Evet beni Kiskaniyor, BU demek oLuyorki bana Deger veriyor veya Seviyor Seklinde oLur. Ama Asirisina Kacincada istemeden Karsidaki insani Kendinizden Sogutursunuz isi Tozunda Tutmakta Yarar var.
Askim, Canim, Seni Seviyorum, Cumleleri Bence Gun Boyu Surecek Diye Birsey degiLdir ve bana Kalirsa Olumsuz Cumlelerdir insani Anlatan Tek Cumle Gozlerdeki isiLdamadir bir insana Ona cumle Kurmadan Sevdiginizi Gostere Biliyorsaniz Zaten bu cumlerinde Bir anlami Yoktur Sizin bayan Arkadasinizda oLan Bazi Ozellikler bendede Mevcut ben Askim canim Cicim keLimelerini Kullanmasini Sevmeyen bir insanim Bu bizim Yapimizda var Hayir Sevmiyormuyuz Olumune kadaR Dunyayi aLirim Karsima Sevdigim insan icin.
Vermis oLdugum bazi Ornekler Umarim size bir yoL Gosterir Aslinda yoL zaten Belirli bir sekiLde Cizilmis Size Sadece Sag soL Yapmadan Ortalayarak Gecmek Kaliyor
Karsinizdaki Insani Fazla SIKMAYIN Birakin Azicik Hava aLsin 7 Aylik bir iLiski Simdiden BU sekiLde Davranirsaniz ilerisini Hic Birimiz Goremeyiz
HEYSEY TADINDA GUZELDIR.... Saygilar