Olmadiki şimdi.

Sen şimdi bu şekilde davranırsan, evet çok sevdiğini göstermiş olursun ama, bu sevgide insanı boğar.

Şimdi o kadar üzerine gitmene gerek yok, rahat olsun facebookta felan isterse bütün kullanıcılar olsun, yada eğer o peluşu getirirse hiç beklemediği bir hareket yap, mesela o bunu atacağını alacağını düşünürken ne bileyim, eğer peluş erkek karaktere yakınsa sen onun bayan olanından al, bayan karaktere yakınsa erkek olanından, ve ona bunu verirken tek olmaz bunuda al biri seni biri beni temsil etsin gibi birşeyler söyle mesela.

Yani ona güvendiğini hissettir. Benimde bi ara başımda böyle acaip bir olay vardı, arap saçı gibi birşeydi, mesela ben yalanı hiç sevmem ve söylemem, ama kız arkadaşım yalan söylemişti bir kaç konuda ve daha sonra ömrü billah bugün karşıma çıksa gene inanmam.

Buda ayrı bir konu, ama anladığım kadarı ile, senin beklentin aşkım, canımdan çok seni sevip sevmediğinden korkuyorsun ve sana dürüst olup olmadığından. Kız arkadaşının beklentisi ise bana göre senin ona biraz daha fazla güvenmen.