Şimdi arkadaşım, nerden yazsam şaşırdım. Yani sana canım cicim demedi diye mi içine bu kadar çok attın ? Boşver demesin sizinde aşkınız bu şekilde olacak ki, ben şahsen hiç kız arkadaşlarıma canım cicim aşşık demedim, aslında söyledim ama çok nadir.
Yani o kadar önemseme bir ismi var senin de onunda, isminizle birbirinize hitap edin öyle daha güzel oluyor.
İkinci olarak fazla üzerine gitmekten bahsetmişsin.
Farsayalım ki öğrencisin, sabahları uyanamıyorsun, her sabah annen başında dırdır konuşuyor kalk diye, kalkıyorsun canın birşey yemek istemiyor ve direk okula gitmek için hazırlanıyorsun ama annen her sabah olduğu gibi seni zorla kahvaltıya oturtuyor. Bu kadar mı değil tabi, sonra bugün hava soğuk altına şunu pijamayı giy, üstüne şunu giy, anne iyiyim ben desende yok, annen haklı giyeceksin,
Yani yukarıda anlatmaya çalıştığım sürekli annenin seni sıkması, ama o annen ondan sıkılamazsın soğuyamassın.
Ama elin adamından yada kızından bu şekilde davranışlar görürsen soğur ve soğutursun.
Ayrıca kız sana söylenebilecek en güzel şeyi söylemiş, yalanda olsa, palavrada olsa "sevmesem yanında olmazdım demiş."
ve son söz olarak aşk ve sevgi ap ayrı şeylerdir. Aşkın ne olduğunu nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama sevginin büyüklüğüne inanırım. Her insan birbirini sevebilir ve bunu söyleyebilir. Asla utanmamalı insanlar sevgisini dile getirirken.