akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarı ile iwebtools ve zaytech dışında adam gibi site yok bu sitelerde aşırı yoğunluktan dolayı kesintilerle hizmet veriyorlar.İnanın bana video,*****,muzik ve film sitesi açmaktan daha mantıklı bence.Kodlama bilgimi bot yazarak paraya çevirebilirim ama daha önce kendi açtığım bir kaç siteyi bot istilası yüzünden kapattım.Botlar yüzünden emek verip yazdığım içerik başkalarının sitesinde indexlendi.
Free scriptlere yapılan siteleri wm tools sitesi demiyorsunuz umarım.çünkü çok işlevleri yok ve hepsi birbirinin kopyası.

Bu emekle yapılmış bir proje.bu projeye uğraşana kadar wordpress kurup blog yada bir video scripti ile site açıp uğraşmadan gelir bekleyebilirdim.
Hem üretiyorum hemde kendimi geliştiriyorum.Halimden memnunum
Free scriptleri kastetmedim, ama sonuçta çok ayrı bir hizmet vermiyor ve çok gelişmemişte değiller. Birbirinin kopyası olsada işlevsel. Kendinizi geliştirmeniz kadar güzel birşey olamaz, buna asla itirazda edemem tek söylemek istediğim insanların zaten kolaylıkla ulaşabildikleri birşeyi tekrar yapmanız. Forum blog kuranların durumu ayrı, onlar hazır script kuruyor. Siz uğraşıyorsunuz, ortada çok çok ayrı birşey yok. Umarım demek istediğimi anladınız.

Emeğinize saygı duyuyorum, kolay gelsin.