maviyalniz sözlerine katılıyorum. her gelen yönetici birşeyler aldı götürdü Trabzonspordan 96 sezonundan beri. Bir kapris uğruna bu sene başı rahatlıkla getirtebilecekleri Fatih Tekke gibi bana göre Türkiye' nin en klas golcüsünü takımda istemediler. Peki bu taraftar ne yapsın. Biz her maçımızda çile çekmeye mahkummuyuz. Bekleyelimki umut veya gökhanın bir taraflarına top çarpsınki (dikkat edin çarpsın diyorum) gol olsun. Evet belki ruhlarını sahaya koyuyorlar bugünkü olduğu gibi. Ama olmuyor işte olmuyor, üstelemenin anlamı yokki. İki hafta önceki Galatasaray maçında çektik, bu maçta 90 dk biz oynamamıza rağmen ve en az 65dk rakip yarıalanında oynamamıza rağmen eğer bir gol atamıyorsak daha ne denebilir bu işe. tamamen beceriksizlik. Beşiktaşta ayrıca çok iyi direndi. İsmaili beğendim takımlarında ve kalecileri hepinizinde dediği gibi hatasız oynadı ve çok iyiydi. Tebrik ederim kazanmasını bildi Beşiktaş.
İki takımın başındakilerde vizyonsuz ve büyük bir takımın başında olduklarının farkında değiller. Büyük takımların yabancı oyuncuları kalbur üstü olmalı, Beşiktaş'ta Ernst ve Ferrari, Trabzonspor'da Colman ve Song harici yabancı oyuncular büyük takımlarda yer alacak futbolcular değil. Yazık göz boyamak için yapılmış transferler Tabata, Alanzinho koy alt sıralardaki ekiplere coşsunlar ama büyük takımlarda ne işleri var.