Bir ara sinday vardı, sürekli şunu yaptık bunu yaptık diyorlardı. Benim eğerki yeterli kodlama bilgim olsa internette 213213 tane olan webmaster araç sitelerine bir yenisini daha ekleyerek kendimi yormazdım. Çünkü aynı tas aynı hamam. Yabancı kaynaklar yetiyor ve artıyor.
Benim kişisel görüşüm gereksiz olduğu yönündedir. Ha olurda hiçbiyerde olmayan bir özellik eklerseniz durumlar elbette değişebilir.
Hayırlı olsun, başarılar
Bildiğim kadarı ile iwebtools ve zaytech dışında adam gibi site yok bu sitelerde aşırı yoğunluktan dolayı kesintilerle hizmet veriyorlar.İnanın bana video,*****,muzik ve film sitesi açmaktan daha mantıklı bence.Kodlama bilgimi bot yazarak paraya çevirebilirim ama daha önce kendi açtığım bir kaç siteyi bot istilası yüzünden kapattım.Botlar yüzünden emek verip yazdığım içerik başkalarının sitesinde indexlendi.
Free scriptlere yapılan siteleri wm tools sitesi demiyorsunuz umarım.çünkü çok işlevleri yok ve hepsi birbirinin kopyası.
Bu emekle yapılmış bir proje.bu projeye uğraşana kadar wordpress kurup blog yada bir video scripti ile site açıp uğraşmadan gelir bekleyebilirdim.
Hem üretiyorum hemde kendimi geliştiriyorum.Halimden memnunum