turyeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Dün D&R 'dan aldığım Mehmet Şamlı'nın "Uzmanlar için PHP" kitabını ve bir kaç ay önce almış olduğum ancak hala okumaya fırsat bulamadığım "Adım Adım MICROSOFT ASP.NET" kitaplarını aldığım fiyatların altında satıyorum..

Aşağıda aldığım ve sattığım fiyatlar mevcuttur.

MEHMET ŞAMLI / PHP (328 Sayfa)

Bu kitapta PHP 5 Object Oriented Programlamayla beraber, MVC yapısıyla program geliştirme, basit bir üslupla anlatmaya çalışıldı. Kitapta verilen bilgilerle profesyonel web sayfalarında uygulanan teknolojileri derinlemesine öğreneceksiniz. Ayrıca birden çok developer ile yazılım geliştirme işinin detaylarını da yine bu kitapta bulacaksınız.
• Object Oriented Programlama
• Design Pattern
• MySQL 5.1 ile yeni gelen özellikler
o Stored Procedures
o View
o Trigger
o Function
o Partition
o Events Scheduler
o Prepare
o Tablo yapıları
• SEO (Search Engine Optimization)
• Smart ve MVC
• Subversion (Version Control)
o CVS ile SVN Arasındaki Farklar
• Ajax
• 3D Secure Vpos Sanal Pos "Kredi kartıyla ödeme uygulaması"
• Memcache
• xCache
• ZendPlatform
• Lighttpd Web Server ile Performans
• Apache ile Cache Yöntemleri
• Geoip ile Lokasyon Belirleme
• Apache, Lighttpd, PHP, MySQL ve Diğer Programların Kurulumları

Aldığım Fiyat : 21.00 TL
Satacağım Fiyat : 13.00 TL

-----------------------------------------------------------

G. Andrew Duthie / ADIM ADIM MICROSOFT ASP.NET (521 Sayfa)

Microsoft'un kendini kanıtlamış Adım Adım Öğrenme yöntemiyle, ASP.NET'te uzmanlaşın.

Active Server Pages.NET (ASP.NET), şimdiye dek yaratılmış en gelişmiş Web geliştirme platformunu sunuyor. Bu kullanımı kolay, modüler giriş kitabıyla, bu yeni programlama çerçevesine ve onun altında yatan teknolojilere sağlam bir başlangıç yapın. ASP.NET'te çalışmaya başlamak için temel oluşturma bloklarını bir araya getirmeyi hızla öğrenecek ve hem yeni hem de deneyimli geliştiricilerin gerçek yaşamda her gün yüz yüze geldikleri sorunlardan derlenmiş örnekler bulacaksınız. Kavraması kolay yönergeler, ortak dil çalışma zamanı, Web Forms, XML Web hizmetleri ve Mİcrosoft.NET Framework gibi temel araç ve teknolojileri anlamanıza yardım eder. Kitap boyunca, ölçeklenebilir, yüksek performanslı Web uygulamalarını yaratmak için ASP.NET'i kullanırken, uymanız gereken iyi uygulamalar hakkında derinlemesine ipuçları bulacaksınız.

Kitapta Anlatılan Konular:
ASP.NET'e genel bakış
ASP.NET geliştirme araçlarını kullanmak
ASP.NET geliştirmenin temelleri
Programlamanın temellerini anlamak
ASP.NET Web uygulamaları yaratmak
Uygulama durumunu yönetmek
ASP.NET uygulamalarını yapılandırmak
ASP.NET'te güvenlik
Web Forms yaratmak
Sunucu denetimlerini kullanmak
Verilere erişmek ve bağlamak
Özel sunucu denetimleri oluşturmak
XML Web hizmetleri yaratmak ve kullanmak
Başarımı arttırmak için önbelleğe almayı kullanmak
ASP.NET uygulamalarını dağıtmak
ASP.NET uygulamalarını izlemek ve hatalarını ayıklamak.

CD-ROM Özellikleri:
Microsoft Visual C .NET'te yazılmış örnek kodlar dahil, ASP.NET ile geliştirilmiş gerçek yaşamdan çözüm örnekleri.

Aldığım Fiyat : 38.00 TL
Satacağım Fiyat : 15.00 TL

-----------------------------------------------------------

* Yukarıda içerik , resim ve fiyatlarını verdiğim kitapları almak isterseniz PM yada konu altında görüşebiliriz..
* Ödemeyi Garanti ve İşbankası aracılığı ile yapabilirsiniz.
* Kargo ücreti alıcıya aittir.
* PHP kitabını 21.10.2009 'da (dün) aldım ancak kitap okuyacak zaman bulamadığım için satmaktayım.
* Kitapların değerini kargo ücreti alıcıya ait olacağı için düşük tuttum.

* Kitaplarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sadece
ASP.NET kitabının son sayfasında yer alan CD'yi sadece bir kez örnek kodları almak için kullanmıştım ancak CD de herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Sormak istediğiniz soru var ise bana PM yada konu altında bildiriniz.

Teşekkürler.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...36&sa=48251042

Hocam kitap yurdunda 0 ı 13 tl sende 13 tl yazmışın tam bankada 7 TL var eğer tamam dersen alırım msn web_programmer@windowslive.com