BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Clip Share yazan adamlar bu kadar dert etmiyor bunu sakin olun.türkçe kimsenin tekelinde değil çevirdiyseniz o sizinle firma arasındadır.kimseye kalkıpta benim türkçe dosyamı kullanıyorsun diyemezsiniz ıspatlayamazsınız çünkü.hee dersiniz adamda derki sen türk dil kurumumusun bana karışıyorsun.birde benden başka kimse türkçeye çeviremez demişsiniz onu geçeceksin..

panik içerisindesin dostum.az kendini geliştir etrafına bak senden akıllılar varsa böyle abuk cümleler kurup komik duruma düşme.
BENDEN BAŞKASI TÜRKÇEYE ÇEVİREMEZ lafı nerede geçiyor bana bir kopyalarmısın Sayın abuk olmayan ve panik yapmayan arkadaşım? Ben kendi yaptığım çeviriler üzerinde kimse hak iddia edemez diyorum. Kullanamazsın demiyorumki, Satın al kullan buna karışan zaten yok. Ama sen o kadar mesajı ne yaptında bu şekilde anladın, aklım ermedi. Eğer o kadar mesajdan SATIN ALIP, KULLANAMAZSINIZ dediğimi anladıysan SANA BAŞKA LAFIM YOK. Kendini geliştirme konusuna gelince, birçok kişiden ANLAMA KABİLİYETİ OLARAK VE DAHA BAŞKA BİRÇOK KONUDA daha gelişmiş olduğuma emin olabilirsin...

Not : Lütfen Düşük IQ'ya sahip arkadaşlar (Kimseyi İma etmiyorum, Genel Bir Ricadır Sadece) bu mesajlara yorum yapmasınlar veya yazılan mesajları iyice anladıklarına emin olduktan sonra yazsınlar, aksi durumlarda ANLAMA ve ANLAŞMA PROBLEMİNE NEDEN OLABİLİYOR... Dürüst, Samimi, Ahlaklı, Prensip Sahibi ve Anlama Kabiliyeti EN AZ Normal Seviyede olan herkesle oturup konuşmaya hazırız...