1 doğrun var 3 yanlışın 3 yanlışta 1 doğruyu götürür haberin olsun
biz burda kimsenin ekmeğini baltalamıyoruz farkında isen arada pm alayım gibi yanıtlar gelmiş arkadaşa amacımız kural gelmesi an az bununda 75 civarı olmasıdır benim kendi düşüncem zaten bulur r10 yakında çözüm inanıyorum..
Kural gelmesini istiyorsanız forum istek bölümünde söyleyin...Hiçte bile onların senin doğruların senin yanlışların.
R10 da bu ilk değil sanırım son da değil.
Aramıza gençler katılıyor veya yeni başlayanlar katılıyor...Onlar ne r10 ne de piyasayı pek biliyor.Ve kimsede kardeş böyle böyle demiyor....Hemen karrşı tarafın hevesini kırdırıp resmen aşağlamaya çalışıyor.
Bu adam şimdi ilk mesajını edit yapmış...Size yapılsa hoşunuza gider mi ?
Adam hiç olmazsa referans için bedava birşeyler yapmıyor...Buraya kendi css referansları çok iyi olduğu için gelip konuyu dağıtan arkadaş sanırım direk yüksekten başlamış olmalı...Kendisi iyi diye herkesin aynı fiyatlardan vs yapmasını istiyor...Bu arkadaşın da gelişmesi için iş alması lazım...İş verilmesi lazım ki yeni şeyler öğrenmek zorunda kalsın her yaptığında bir hatası gitsin.
Örnek w3 full yapamıyordur zamanla onu yapar...Yani milletin önünü kesmeyelim , kesmeyin.
R10'da hiç bir kural olmamasına rağmen gelipte konuyu böyle yapamazsınız.
Kural olsaydı zaten kimse burda tartışmazdı.
Cevap verenlerin çoğunun zaten psd to css imzalarında yazıyor...Buda hep aynı sektörden birilerinin rahatsız olduğunu ortaya çıkarır..
Ben demiyorum iyi yapıyor bu fiyattan...Ben olsam kesinlikle yapmam bu fiyattan.Ama burası serbest bi ilan yeri.
Neyse bu konu hakkında herkesin kendi görüşüdür...Herkesin kendi doğrularıdır.
Bu adamın bu gün en az 100-150 tl fiyat çekebilmesi için iş alıp referanslarını çoğaltmalı ve kendini geliştirmeli..
Not : bu konuda pm alayım mesajlarıda var diyorsun ama zaten r10 da her konuda var bunlar ve çoğuda meraktan.
Kolay gelsin.