Meslek lisesine gittiğime itten köpekten pişmanım.biraz kaba bir tabir oldu ama kusura bakmayın.2006 da bilgisayardan mezun oldum 2 yıllıga gittim ******** bir hocanın tekine tosnadık sınıfcak mezun olamadık 3 yıl gittim diplomayı alamadım bıraktım.şimdi öss ye hazırlanıyorum sözelden.sayısal çıkışlıyız ama artık herkes kafasına göre girebildiği için şansımı denemek istiyorum.Sözelden az çok anlıyorum.
Dershaneye gidiyorum.Mesala edebiyatı,türkçeyi en son lise de gördüm bundan 4-5 sene önce buna rağmen 25 kişilik sınıfta denemede 13-14 . oluyorum.şuan tam anlamıyla ders çalışmaya başladığım söylenemez.
gelelim sana.2 yıllıga falan gitme.madem bölümünü sevmiyorsun kafanın bastığı derslere yönel ona göre normal bir üniversiteye tercih yap.futbolu seviyormuşsun beden eğitimi yüsek okul mülakatlarına gir.yüksek okul dediğine bakma 4 yıl okuyorsun.4 bölüm var beden eğitim,antrönörlük,rekreasyon ve spor yöneticiliği bunlardan en iyisi bana göre antrenörlük mezun olduğunda prof antrenörlük diplaması alıyorsun.atama bakımındanda fena sayıda almıyor.spor yöneticiligi beden ve antrenörlere göre az atanıyor mesala.sana tavsiyem bide besyoda dene şansını.bende öyle yapacagım.kendimi iyi hissediyorum sözelden tarih cografya sosyal bilgiler gibi alanlar gelebilir ama 10 yıldır emek verdiğim bilgisayar alanında bir diploma bile alamadım o bölümlerde ögrencilere ne kadar faydalı olurum bilmiyorum.bir başka sevdiğim alan futbol onun için besyo sınavlarına katılmayı düşünüyorum.kafanın dikine git.neyi seviyorsan ona yönel.yoksa ilerleyen zamanlarda mutsuz olabilirsin...
Öncelikle gecenin bu saatinde konuma yazdığın için teşekkür ederim
Valla ben sayısaldan anlamıyorum nefret ediyorum .. Ancak sözelim sağlamdır ama benimde çalışmam yok bu sene dersane hayal zaten staj görüyorum yine gircem ama sınava ...
Benim ablam Marmara BESYO mezunu .. Spor Yöneticiliği okudu ancak bundada belli birşey yok şu anbir spor salonunda staj görüyor tam olarak ne olcağı belli değil o konuda belli birşey yok ..
O karateden girmişti yani yetenek sınavından geçti onu geçemeden giremiyorsun zaten ..
Ancak bahsettiğin antrenörlüğü araştıracağım ablamada sorayım yol göstersin .. Ayrıca ablam öğretmen olacaktı edebiyat , bir arkadaşının tavsiyesiyle girdi ve hayatının yönü değişti ..
Kesin olarak anladığım ve zihnime yerleştirdiğim birşey var bu ülkede mutlaka birkaç mesleğin olacak alternatif olacaksın her zaman ..
Bilgisayar dediysem web e ilgim var herhalde yazılım oluyor .. Ayrıca futbolu çok seviyorum oynuyordumda hedefim topçu olmaktı ancak astım teşhisi kondu bıraktım amatör olarak ... Bu konuda farklı olduğumu hissediyorum yaratıcı bir kişiliğim var çok iyi bir yön vermem gerekiyor hayatıma bunun için mücadele ediyorum bu konuyu açmam bile bunun göstergesi .