Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili dostlar, herkesin fikrine saygılıyım ama yorumlarınız biraz fazla sert olmamış mı?

Ne demişim?
1) Kesinlikle jeneriktir.
2) Domain ipucu : Türkçe bir kelimedir. Kök bir cins isimdir. (Bir önceki İngilizce / Türkçe idi.) net 'i kayıtlı!!

Kontrol ederseniz yalan yanlış bir şey yok, 1 USD'a kayıt şansından vazgeçilen bir domain ne olabilir, ne beklentide olunur bilmiyorum da, herhalde tatil.com veya pizza.com beklememişsinizdir..

Zwolle dostum adına üzgünüm keşke çok beğenerek kayıt etseydi, ama ben açık arttırmaya sunarken, içimden 'alan amma hayal kırıklığına uğrar ama bana ne' diye düşünmedim.

Son olarak 'çok iyi olsa kendi kaydederdi' diye yorum yapan arkadaşıma şunu diyeceğim, 'tanımadığınız bir kişi hakkında yorum yaparken biraz daha düşünceli olmanız size hayatta her zaman birşeyler kazandırır.'

Herkese sevgiler.
haklisin, enayilik bizde, jenerik duzgun bir domain olsa ne diye bize 1 dolardan acik arttirma ile satasin degil mi?

tabii ki pizza.com tarzi bisey beklemiyor kimse ama bu kadar da kotu jenerik olmaz olsun diye dusunuyorum

sana hayirli satislar diliyorum ama daha da alan olacagini sanmiyorum senin konulardan

emegine saglik yine de