@Sores Alp:

Dediklerin yanlış değil ama doğru da değil. Burda yazılanlar konuyu baltalamak oluyor. Ama konunun kendisi burda bir çok kişinin işini baltalıyor. Burda bende konudaki aynı işi yapıyorum. Yeterli referansım yok diye hala konu açmış değilim. Ama önüne gelen 25 liradan yaparım kampanya var 30dan yaparım 3 sayfa 50 liradan yaparım diye konu açmaya başladı. Bu adamlarda benim ve benim gibi bir çok arkadaşın ekmeğine karışıyor. Şimdi terbiyesizliği bu arkadaşlar mı yapıyor yoksa durumu belirten arkadaşlar mı?

Yaptığımız iş para etmez kendimizi geliştirelim deyip 1 sene yapıp yapıp kenara atalım çalışmalarımızı. Adam 1 ayda gelip buraya konu açsın. Acaba kim kimin gelişmesini engelliyor. Böyle yaparak kimse gelişmez.

Son olarak belirteyim. Sitemim kesinlikle sana değil. Sana cevap niteliğinde yazdıklarım genel görüşlerimdir. Yok yere kavga etmeyelim birbirimizi yanlış anlayıp. İyi çalışmalar...

Edit: Bu söylediklerim her ucuza iş yapan acemi anlamında değildir. Genelde öyle olduğunu gördüğüm ya da tahmin ettiğim durumlar için bu şekilde yazdım...