Arkadaşlar Günlerdir r10 forumlarında ve İnternette w3 standartlarını ve site çıkan hataları düzeltme yollarını araştırıyorum. Benim sitemde Toplamda 300 Küsür kadar hata var. Çoğu webmasterlerin yazdıkları makalede sitenin w3 standartlarında olmasını googlede yükselmek için bunun çok büyük etki yaptıklarını yazmışlar. Benden buna yola çıkarak sitemdeki hataları düzeltmek için çalışmaya başladım ancak pekde başarılı olduğum söylenemez.
Bende sitemde html Hiç hatasız bir sayfa oluşturdum.Sayfada tüm seo ve google optimizasyon Kurallarına Harfiyen uydum.(h1, desc, meta) İçersinede konu olarak (Örnek veriyorum) Ayvanın Faydalarını yazdım. Bunu Googleye İndexlettim. Sonuç Olarak Hazırladığım sayfa 1 Sayfa 7 Sıradan Listenlenmeye başladı.
Öte yandan Yine aynı konuyla ilgili bir makale daha yazarak site içerinde 300 küsür v3 hatası bulunan sayfamda bu makaleyi yayınladım. Sonuç 1 Sayfa 3 cü sıra. Diğer hatasız htm sayfayıda O listedeki aramadan kaldırarak Hatalı sayfayı yayında tuttu google.
Şimdi Benim merek ettiğim Googlenin sitedeki hataları ne kadar dikkate aldığı. Yaptığım bu deneme ile kendim şahşım olrak googlenin w3 standartlarını pek dikkat almadığını görmekteyim. Siz Değerli ustat webmaster arkadaşlar Bu Konuya Bir açıklık getirebilirse çok memnun olacağım. Boşuna O kadar Hayatı Temizlek Zorunda Kalmıyayım.