Bu tasarımı çalabilip, modifikasyon uygulayacak kadar bilgisi olan bir ekibin en az bu tasarım kadar iyilerini yapmaları gerek.
Bu tarz tasarımlar kopyala/yapıştır ile alınamıyor arkadaşlar. İlginç gerçekten de ama bilmediğimiz bazı şeyler olabilir. Hepsiburada'nın durumun farkında olarak böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
O tasarımı komple alır önüne koyarım.
cahil cahil konuşmayın arkadaşım, bir markanın aynen tasarımını kopyalamak tabiki suçtur, patent enstitüsünü bir açıp bakarsanız görürsünüz, bırakın kopyalamayı anımsatmak bile suçtur. hak sahibi firma diğerinin aleyhine dava açabilir. benzediği için tpo dan red yiyen bir çok tasarım oldu.
tabii bunun için önce ilk yapanın tasarımını adına tescillemesi gerekiyor.
Cahillik bahsedip bunu söylemeniz çok ama çok saçma. İşletme okuyorum pazarlama dalındayım ve hiç böyle birşey duymadım.
Bir markaya BENZER başka bir marka çıkarabilirsiniz. (bkzn: adidas çakmaları, nike çakmaları nerdeyse logoları bile aynı denecek seviyede) Tıpatıp aynısı değil oraya bir nokta koysan kimse sana karışamaz adını kullanmadıktan sonra.
ver bana site adresini aynısını yapayım kendime de böyle konuşabiliyor musun bakalım. hemn buraya gelir konu açarsın "emek hırsızı bilmemkim" diye
bol keseden atıp tutmak kolay.
Hakketten şu kafayla senden birşeyler olacağını sanmıyorum. Git önce tecrübe edin sonra benimle laf dalaşına gir. Hadi şimdi git Yeni Başlayan bölümüne