Birçok yerde görmüşsünüzdür Seo ya uygun içerik hazırlamak…. Benim düşüncem gereğince Seo ya uygun içerik hazırlanmaz İçerik SEO ya uygun hale getirilir.Mesela poşet üretimi yapan bir firmayım SEO ya uygun olacak diye siteme ben Sağlık Makalesi mi ekleyeceğim?Burada anlatmak istediğim Seo ya uygun makale yazılmaz makale seo’ya uygun hale getirilir.Peki nasıl makalemizi SEO’ya uygun hale getireceğiz?En basit örneğimiz anahtar kelimeleri bol kullanacağız ve bu kelimelerden kendi sitemize link vereceğiz.Bu makale de kaç tane SEO kelimesi var?Anlatabilmişimdir umarım.Konunuz hakkında makale yazarken içeriğe muhakkak keywordlerinizi ekleyin ve Link verin.Bir diğer anahtar noktamız ve en önemlisi Makalemizin Reklamını yapacağız.Makalemizin Hit alması için en kolay yöntem bloglara,sosyal paylaşım sitelerine dağıtmaktır.Eğer uzun soluklu olarak sitenize yazdıklarınızı sosyal ortamlarda paylaşırsanız emin olun 1 Ay gibi bir süre sonra özellikle sizin içeriğinizi takip eden kişiler olacaktır.Bu yöntemi mutlaka uygulayın.Bir diğer konuda içeriğinizin Türkçe kurallarına uygun,düzgün,imla hatası olmayan yazılar yazmak da sizin için artı bir puan olacaktır.Bir diğer husus ta söylemeye gerek bile duymadığım Özgün İçerik.Bütün iş Özgün içerik de biter arkadaşlar.Kopya aldığınız makale ile en fazla 2 gün,bırakın 2 günü 1 gün google’da yüzünüz güler ikinci gün yerlere yapışırsınız.Bunu basit bir dille açıklamak gerekirse Kopya İçerik=Hayal Kırıklığı+Google da düşüş+Çöp Site olmanıza neden olacaktır.Sizde anlattıklarıma katılıyorsanız ve emeğe saygınız varsa(kesinlikle olduğunu düşünüyorum)Bloğumuza yorumlarınızı bekliyoruz.Bir dahaki makalelerde görüşmek üzere…

http://www.seodersleri.com/icerigi-s...getirmek.html/

Kaynak gösterildiği sürece dağıtılması serbesttir.