Halı Saha Geyikleri * Bilader, kaleye geçebilir misin ? * Abi ben kaleye geçemem, elim sakat, duramam yani. * Herkes sırayla onar dakka kaleye geçecek beyler ! * Çalım atmak yok, takım oyunu oynayacağız, kaleyi gören vursun. * Bi kişi fazlayız; ilk devre bizden ikinci devre sizden oynasın. * Abi akşam dokuz onbuçuk boş mu ? * Fazla ayakkabısı olan varmı ? * Beyler bağırıp çağırmak yok, karışmam bak. * Topun havasını biraz indirelim. * Ben yoruldum kaleye geçecem ya. * Paraları kim topluyo ? * Abi sen verde benim para arabada. * Sıcak sular akıyor mu, şampuanı olan var mı ? * Anahtar kimde ? * Maçlar acaip zevklidir, maça ciddi başlanır, sonlara doğru tıkanılır ve cıvıtılır. * --- Yavaş *** hayvan.. --- dokunmadım bile ***, (Başkası bagırır, faul yapanın takımından) --- Oyna baba oyna hareket topa ! * Yaş kaç olursa olsun kenarda bekleyenler diğer maçın zili çaldığında içeri büyük bir şevkle dalarlar ve topu ısrarla arayıp bulurlar. * Bir de maç sonu ücret toplama görevini üstlenen kişi vardır ki ağzından emdiği süt burnundan gelir, genellikle de paranın çoğunu cebinden verir, küfreder.
Benim en sevdiğimde şu;sahanın usta ayaklarından biri çıkar ve derki:beyler hep birlikte çıkıcaz hep birlikte gidicez ve adam adama savunma yapıcaz CIVITMADAN !

Nette buldum gülmekten yarıldım
Bende yemeği yiyip çıkıcam.