Sitenizi satılığa çıkarırken aşağıdaki şablona uymanız gerekmektedir. Bu şablona uymayan konular kural 2 çerçevesinde silinecek ve konuyu açan 1 gün süreyle banlanacaktır.
Site adresi ("***** ve +18 içerik varsa "site adresi ö.m ile verilecektir" yazılmalıdır.Bunun dışında site adresi konuda verilmelidir.)
Site için istenen fiyat :250 tl
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi:5 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir:***** Video
Günlük hit sayısı, kaynak link:4-6 k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1 Yıl- Pr3 Alexa:379 k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Herşeyiyle
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet V7 Lisanslı
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Kıyamete Kadar
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Arkadaşlar sitenin google indexi 131 k dır ki bu değer oldukça ii bir değerdir siteye eklediğiniz bütün videolar aynı gün içerisinde tamamen indexlenir site daha önceleri 10-15 k hitlerdeydi ama önceki linkleri kaldırıldığı için sitenin hiti düştü bende 1 hafta önce 4 tane ***** siteden link aldım iki gün önce iki tane Pr6 siteye linki eklendi yani biraz daha sabır ile site yüksek hitlere ulaşacaktır siteyi satma sebebim yarın evden ayrılacağım iş için yani gideceğim yerdede nete bağlanma imkanım yok ve bir hafta kalacağım en az gerçi gidip gitmeyeceğim kesin deil ama ben şimdiden hazırlığımı yapayım diye siteyi satışa çıkardım sadece ciddi alıcılar pm isterseler sevinirim birde sitede 10 adet link vardır bunların 2 si kaldırılabilr 3 linkinde 3 aylık süresi var geri kalanlarında 27 gün süresi var alıcak arkadaş bunları gözönünde bulundurursa sevinirim
ciddi alıcılar msn adresimi ekleyebilrler : netmosfer@ hotmail. com