Müdür siteye ve tasarıma bakıp da mı konuştun merak ediyorum.
1 - özgün bir flash tasarımın en basiti 1000 liradan başlar. tavanı yoktur.
2 - okul okuyup diploma alıp bunu yapıyorlarsa bu işi derhal bıraksınlar
flashın üzerine hiç uğraşmadım ve anlamam ama sitede gördüklerimi yazıyorum.
-logo çevresi pixellenmiş, muhtemel neden yanlış import edilmiş ya da büyütülerek flash içinde farklı boyutta kullanılmış.
-sağ üst köşedeki menüler berbat. flash içinde font embed etmeyi türkçe karakterleri dahil etmeyi bilmeyen bir acemi bu şirketin çalışanı. menü yazı boyutları, birbirlerine olan konumları orantısız saçma sapan.
- alt galeri menüsünde yazılar birbirlerine orantısız. yazıların butonları yarım yamalak. yazıların altlarındaki çizgiler alakasız şablonun eski halinden kalma ve düzeltilmemiş. yazıların hareketleri orantısız.
- galeridaki bazı resimlerin boyları ve görüntülendikleri boylar farklı. enine boyuna deformasyonlar mevcut.
- diğer menü sayfalarında yazıların fontları uyumsuz, yazıların birbirleri ve resimleri ile olan konumları yanlış.
Flash graifk tasarımın el elit halini içermelidir.
NE grafikerim ne flashçı. Üflesem bunun 10 katı daha iyi editlerdim.
Ayrıca bu sitede diploması vergi levhası olmadığı halde bundan 10 kat daha iyi edit yapan çocuklar var.
Bu sistem değil 1000 lira 100 lira etmez.
Bu işi yapan bir şirket ise bir firma ise derhal grafik tasarım işin bırakıp başka işlere yönelsin.
tasarıma bakınca evet çokda abartı bir tasarım değil bu konuda hemfikiriz seninle. Her ne kadar flash ile çok haşır neşir olmamış birisi olsamda birkaç gün uğraşmayla daha sağlam bir flash çıkarabilirim.
benim derdim sitede öyle arkadaşlar var ki adamların yoluna taş koymaya kadar her türlü aktivite yapabilecek potansiyele sahip. ve öyle bir aşağılıyorlar ki desen onun yarısını yap yapamaz ben onlara söylüyorum laflarımı. O adamlar böyle bi işi bağlamışlar yapmışlar paralarını almışlar. Helal olsun belki öyle belki böyle müşteriye beğendirmişler ve o parayı evlerine ekmek olarak götürüyorlar.