Çok kullanılan iki programı tanıtayım sizlere..
1-
nonoh
visa ,mastercard, paypal, moneybookers.. bu ödeme sistemlerinden birini kullanarak hesabınıza para yatırabilirmisiniz. İlk iş olarak web adresini zitaret ederek , yada
şurayı tıklayarak yeni kullanıcı oluşturuyorsunuz.. Ücretsiz bir şekilde sms le yada e-mail yoluyla hesabı aktifleştireceksiniz. Sonra yukarda yazmış olduğum ödeme sistemlerinden birini kullanarak hesabınıza 10 euro yatıyorsunuz.
Şuraya
tıklayarak programı indiriyorsunuz.. Bilgisayara kısa bir sürede kurduktan sonra programa giriş yapın ve aramalara başlayın. Bir çok ülkeye ücretsiz haftalık 200 dk arama süresi veriyor. Cep telefonlarını aramanın dakikası ortalama 0,07 €.
4 ay boyunca hesabınızda bulunan 10 euor yu tüketmezseniz haftalık 200 dk ücretsiz sürekli olarak hesanıza yüklenecektir.
Millet hep beleş program arıyor.Buyrun size kalite buyrun size ucuzluk...
Ben reklam felan yapmıyorum sadece kullandığım ve insanların işine yarayacak şeyleri başkalarıda bilsin istiyorum... Ben Azerbaycanda olduğum için benim işimi fazlasıyla görüyor.
web adresi :
www.nonoh.net
2- smslisto
Yukarda yazılanlardan farklı bişey yazmaya gerek yok. Sistem aynı. smslisto da hesabınız 4 ay değil 3 aylık olur. Yani paranızı tüketmediğiniz taktirde 3 ay boyunca haftalık 300 dk verilir.
web adresi :
www.smslisto.com
bu arada not düşülmesi gerekn bir kaç şey yazacağım.
FArklı farklı pc lerde kullanmayın hesabınızı. Ben bizzat şahit oldum aynı hesabı iki farklı evdeki pcde kullanınca aylık 200 dk değil 100 dk ücretsiz veriyor.
mümkünse işinizi tek pc üzerinden görün.
Birde haftalık 200 dk ücretsizdir ama bu direk haftada haftalık olarak hesaplanmıyor. Biraz karmaşık bir sistem var. Ben dilim döndüğü kadar izah edeyim...
ayın 5 inde para yatırdınız diyelim. ayın 5-12 si arası size 200 dk vericek. siz ayın 5 inde 60 dk , ayın 6 sında 60 dk, ayın 7 sinde 60 dk ve ayın 8 inde 20 dk konuştunuz ve ücretsiz olan 200 dakikayı bitirdiğiniz zaman , ayın 13 ünde mantıken hesabın sıfırlanması gerek. Ama işte öyle olmuyor. Ayın 13 ünde , yani 8. günde size 60 dakika ücretsiz verecek. Yani ayın 5 inde harcadığınız kadar dakika. Siz o gün bitirmezsiniz 60 dakikayı , ayın 14 ünde yine 60 dk verecek ve onun üzerine ilave edilecek. Mantık bu şekilde devam edecek..
Umarım anlatabilmişimdir. Biraz karmaşık bir durum. Takılan olursa yardımcı olurum. FArklı farklı program yada site aramınıza gerek yok. İçerisinde ücretsiz arana ülkelere Türkiye de dahil olan firmaların % 90 ı aynı şirkete ait. bu sms listo da , nonoh ta, voip reader da hepsi betamax adlı şirkete ait...