CyBeR_BeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sonuna kadar katılıyorum. O adamlar yıllardır bu işin içindeler ofisleri var diplomaları var isimleri var kalkıpda bizim gibi öğrencilere evde pc koltuğu başında oturan adamlarla iş yapmaz firmalar.

herkesten alıntı alamadım şunuda söylüyorum üstüne alınan alınır;
1-Web programlama üzerine üniversitenizi bitirin,
2-Askerliğinizi yapın,
3-Gidin ofis açın,
4-Esnaflar arasında isim yapacak bir hale gelin,
kira+vergi+su+elektrik+telefon vs. vs. ile karşılaşın şimdi 100tl diyip flash diyip beğenmediğiniz tasarımı müşteriye en az 1000tl den satmazsanız ben hiçbirşey bilmiyorum.
Müdür siteye ve tasarıma bakıp da mı konuştun merak ediyorum.

1 - özgün bir flash tasarımın en basiti 1000 liradan başlar. tavanı yoktur.
2 - okul okuyup diploma alıp bunu yapıyorlarsa bu işi derhal bıraksınlar

flashın üzerine hiç uğraşmadım ve anlamam ama sitede gördüklerimi yazıyorum.
-logo çevresi pixellenmiş, muhtemel neden yanlış import edilmiş ya da büyütülerek flash içinde farklı boyutta kullanılmış.
-sağ üst köşedeki menüler berbat. flash içinde font embed etmeyi türkçe karakterleri dahil etmeyi bilmeyen bir acemi bu şirketin çalışanı. menü yazı boyutları, birbirlerine olan konumları orantısız saçma sapan.
- alt galeri menüsünde yazılar birbirlerine orantısız. yazıların butonları yarım yamalak. yazıların altlarındaki çizgiler alakasız şablonun eski halinden kalma ve düzeltilmemiş. yazıların hareketleri orantısız.
- galeridaki bazı resimlerin boyları ve görüntülendikleri boylar farklı. enine boyuna deformasyonlar mevcut.
- diğer menü sayfalarında yazıların fontları uyumsuz, yazıların birbirleri ve resimleri ile olan konumları yanlış.

Flash graifk tasarımın el elit halini içermelidir.
NE grafikerim ne flashçı. Üflesem bunun 10 katı daha iyi editlerdim.
Ayrıca bu sitede diploması vergi levhası olmadığı halde bundan 10 kat daha iyi edit yapan çocuklar var.
Bu sistem değil 1000 lira 100 lira etmez.
Bu işi yapan bir şirket ise bir firma ise derhal grafik tasarım işin bırakıp başka işlere yönelsin.