Arkadaşlar bir flash coder olarak olaya el atıyorum tamamen edit üzerine inşaa edilmiş bir sistem bana gelselerdi 50 liraya hallederdim 950 TL fena girmiş :P Zaten profesyonel bir Flashcı anında anlar özgün tasarımmı değil mi diye?Şu editin üzerinde çalışmışlar
w.w.w.downtr.net/61985-template-monster-22382.html
(Tam link vermek istemedim.Yanlış anlaşılmak istemem VVarez'e sonuna kadar karşıyım.Maksatım bu adamların hilekarlıklarını ortaya çıkarmak)
950TL girmiş çıkmış biraz daha seviyeli olalım. Sonuçta o adam büyük bir firma kalkıpda burda 3 tane öğrenciye 950tl daha az verip yaptıracağına gider bi reklam yada webtasarım firmasına yaptırır o adamlar her dakka ilgilenirlerde o adamla ofiste oturup muhabbet de ederler.
Sen birde nereye yaptırmışlar orayı söylede.Millet bilsin Editci bir şirket olduğunu!
millet bilsin editci bir şirket olduğunu sanki bütün webtasarım işi yaptıracaklar r10 a gelip diyorlar "ya ben mobilyacıyım webtasarım yaptırcam".
Büyük terbiyesizlik yapılmış.
Fakat konu başlığı için kısa bir yorum yapmak istiyorum;
Emeğe fiyat biçilmez, siz evden çalışırsınız 800'e yaparsınız. Bir başkası aynı işi yapar 1000 lira ister (dükkan kirası + vergi + elektrik + su +++) üstüne birde emek ekleyin. O yüzden bence bu konuda daha fazla yorum olmazsa iyi olur.
Sonuna kadar katılıyorum. O adamlar yıllardır bu işin içindeler ofisleri var diplomaları var isimleri var kalkıpda bizim gibi öğrencilere evde pc koltuğu başında oturan adamlarla iş yapmaz firmalar.
herkesten alıntı alamadım şunuda söylüyorum üstüne alınan alınır;
1-Web programlama üzerine üniversitenizi bitirin,
2-Askerliğinizi yapın,
3-Gidin ofis açın,
4-Esnaflar arasında isim yapacak bir hale gelin,
kira+vergi+su+elektrik+telefon vs. vs. ile karşılaşın şimdi 100tl diyip flash diyip beğenmediğiniz tasarımı müşteriye en az 1000tl den satmazsanız ben hiçbirşey bilmiyorum.
Flash tasarıma laf atanlarada şunu belirteyim, flash tasarımın amacı toplum içinde firmaların hava atmasına yarar, herhangi bir google-seo cart curt kaygısına düşmez kimse maksat isim yazıldığında 1.sırada çıksın yeter. Oda domainle bağlantılı olduğu için bir sıkıntı çıkmayacaktır.
Yukarıdaki 4 maddeye sahipseniz o adamlara laf atın istediğiniz kadar.
NOT: Kırıcı konuştuğum yerler olabilir ama bunlar hayatın gerçekleri herşey r10 daki gibi "50tl ye 2gb alan 30gb bw host" ile bitmiyor. r10 un avantajı şu, bu işin diplomasını almamış prof. anlamda yapamayan kendi çapında yapan adamlar için büyük nimet çünkü bu sitede prof. anlamda yapanlarda olduğu için yardımlaşma sistemiyle herkes bişeyler öğreniyor ve ilerde bu mesleği yapacak olanlar için bunların hepsi + olarak geri dönüyor.