9 03-08-2009, 21:11:19
circassian Ankara Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 10
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
SinanTerzi´isimli üyeden Alıntı
512 mb ramli VPS de hiç sorunsuz şekilde video convert işlemi yapılabiliyor. 1 gb ram de 10 fazla dediginiz gibi.. Video convertleri aynı saniyede başlatılmama durumu varsa 10 site rahat kaldırabilir Ayrıca clip-share pro 4 un tercumanı oldugunuzu söylüyorsunuz acaba clipshare forumlarındaki nickinizi ögrenebilir miyim ? Benim bildiğim clipshare son 3 sürümünde de aynı tercümeyi kullanıyor.
---------------------------------------------
Clip Share türkçeye 4.0 ile başladı yanlış biliyorsunuz....
clip share forumlarındaki nickim "kalmik" , sadece forum değil "ClipShare Pro Customers" panel giriş yetkilerimde var, ve bu clip share yöneticileri tarafından verildi, Customers kelimesinden parayla satın aldığımı düşünmeyin onunda mailleri var.
ve önemli bir not daha belirteyim. ben clip share ile anlaşma yaptıktan sonra, clip share firması tüm dil çevirileri için aynı anlaşmayı diğer dillerden çeviri yapanlar içinde yapmayı kabul etti. Yani onlarada çeviri karşılığında scripti ücretsiz dağıttı. Uzak Doğu, Sırpça, Roman Dillerine çeviriler yapmış olduğum bu anlaşmadan sonra yapıldı. Bu teklifi clip share ilk yapan kişi benim. Ben bu teklifi yapıncaya kadar 2-3 dil harici başka dil desteği yoktu.
--------------------------------------------------------------------------------
Konu circassian tarafından (03-08-2009 Saat 21:16:51 ) de değiştirilmiştir..
------------------------------------------------------
forum içinde "ffmpeg circassian" diye arama yaparsanız bu konulardaki daha önceki mesajlarımıda görebilirsiniz...