Merhaba,

Bu şahsın bana herhangi bir dolandırıcılık ile ilgili bir tavrı olmadı fakat 14 ve 15 Temmuz 2009 tarihlerinde sunucular için benimle iletişim kurmuştu. Benden en düşük paket sunucu için sürekli teklif talep etmişti. Bir de BlueSquare'de 200 adet sunucusu olduğunu da iddia etmişti. Sonra da sunucu sağladığımız DC hakkında yanlış bir bilgi yansıtıp bizi de eleştirip çekip gitmişti. Kendisine de bu konuda hakkında uzun bir mail yazmıştım.

Ayrıca: https://www.r10.net/members/10474-canerium.html adresinden zaten daha önce forumdan uzaklaşıtırıldığını, http://whois.domaintools.com/canerium.net adresinden de verdiğim nick'in bu şahıs ile bağlantısını gösteren bilgiye ulaşılabilir.

ps 1: Ben bu şahısla kesinlikle dolandırıcılık husunda bir durum yaşamadım ama genel hareket tarzının doğru olduğunu söyleyemem.
ps 2: Bahsi geçen olaylarının tümünün kaydı bulunmaktadır.
ps 3: Amacım burada kimseyi dar ağacına götürmek değil. Amacım, bu şahıs hakkında yansıtılan olaylar doğru ise kimsenin daha fazla zarar görmeden önlemlerin alınmasına katkıda bulunmaktır.

Sun Dedicated
Murat AYBARS