100Mbit yahut yüksek bağlantıya sahip bir makinede olması önemlidir.İşlemci kullanımı önemli değildir.İçerisinde site bulunmayacak sadece gece geç saatlerde kullanılacaktır. Günde birkaç film'i rapidshare gibi serverlara yüklemek için kullanacağım.
Ortalama 50-60Gb arası yer olması ideal olacaktır.
windows xp üzerinde çalışmak istiyorum.
aylık 30 lira civarı limitim var.Uzun süre çalışmak isterim. Trafik sorunum olsun istemiyorum. +kdv eklenirse vermeye hazırım.Eğer sağlam bir satıcı olduğunuzu düşünüyor ve ücreti az buluyorsanız gene de yazın.sizlere saygım vardır. O konuda anlaşma sağlayacağımıza eminim.
Forumda uzun süredir kayıtlı ve iTrader puanı yüksek arkadaşları tercih edeceğim.
Şimdiye kadar ödemelerimde hiçkimseye sıkıntı yaşatmadım(bkz. iTrader) . Para hesabımda, 1 günlük deneme ardından anında internet üzerinden (işbank) havale ederim.
Ciddi satıcılar konuya yazsınlar yada p.m yollasınlar. msn destek sistemi olmayan satıcılarla ilgilenmiyorum.+ lütfen 20-22 yaşından küçük olanlar yazmasınlar.
Zamanınızı ayırdığınız için Teşekkur ederim. Herkese iyi satışlar.
(Çoluk çocuğun VPS,reseller,hosting.. sattığı ortamda Gerçek satıcıların değeri bilinmelidir.Onlara saygılarımı sunuyorum.)