morado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep aynı hep aynı, size birşey sordum şuan bizim awt ile ilişkimiz olduğunu ispatlayamazsan bu işi bırakırmısın bırakmazmısın, iftira atmak kolay biraz cesaret istiyorum.

Kaçtane müşteriniz var acaba ? 10 mu 15 mi ? E 10-15 kişiye hizmet etmek kolay vergi levhasını almakla bir nane olmuyor bırakın bu işleri artık yüzlerce insanı dolandıran vergi levhalı firmalar da gördük, mühim olan insanın vicdanı, kalbidir.

Son olarak kaç yaşındasınız ? Belki sizin yaşınız kadar benim bu işlerle ilgim var kimseyi tanımadan etmeden lütfen söz söylemeyin sonra rezil rüsva olursunuz

Birde son olarak şunu eklemek istiyorum Faaliyet Belgenizdeki telefonalr ve adres farklı, web sitenizdeki telefonlar ve adresler farklı, nerde kurumsallık, nerde güven hangisi doğru ?
şimdi tek tek cevap vereyim ben size;
Bugun itibari ile
117 Linux Hosting
72 Windows Hosting
16 Dedicated
28 VPS
Müşterimiz var.
Kriz başlamadan önce 2.derman caddesinde ofisimiz vardı.Krizin başlaması ile birlikte kemer sıkma dönemine geçtik ve İnsaat ofisi ile aynı yerde faliyet göstermeye devam ettik.Kriz aşıldıktan sonra daha buyuk bir ofise geçerek daha çok hizmet vermeye devam edeceğiz.Kafana baska soru takılıyorsa sora bilirsiniz.