1 ) Ispatları belli önceki konuları inceleyin
2 ) Vergimi veriyorum,İşimi iyi yapıyorum, bugune kadar da hiçbir müşterimden,hiçbir kimseden şikayet gelmedi ve bugune hiçbir kimsenin parasına göz dikmedim.
3 ) Bana dolandırıcıdır diyen arkadaş suan aranıyor
şimdi sen burda vergi numaranı vs yayınla ondan sonra gel burda bana dil uzan daha dun girdiniz piyasaya havalı havalı konusmayın

bir anda havanız söner.
Hep aynı hep aynı, size birşey sordum şuan bizim awt ile ilişkimiz olduğunu ispatlayamazsan bu işi bırakırmısın bırakmazmısın, iftira atmak kolay biraz cesaret istiyorum. Hakkımızda hiç şikayet duydunmu seni sürekli bizi karalamaya iten psikolojiyi çok merak ediyorum. Yoksa kaliteli hizmet vermemiz ve karşılığında çok az paralar almamızmı, sence bizim parada gözümüz varmı, websitemizdeki fiyatları bir incele istersen
Kaçtane müşteriniz var acaba ? 10 mu 15 mi ? E 10-15 kişiye hizmet etmek kolay vergi levhasını almakla bir nane olmuyor bırakın bu işleri artık yüzlerce insanı dolandıran vergi levhalı firmalar da gördük, mühim olan insanın vicdanı, kalbidir.
Son olarak kaç yaşındasınız ? Belki sizin yaşınız kadar benim bu işlerle ilgim var kimseyi tanımadan etmeden lütfen söz söylemeyin sonra rezil rüsva olursunuz
Birde son olarak şunu eklemek istiyorum Faaliyet Belgenizdeki telefonalr ve adres farklı, web sitenizdeki telefonlar ve adresler farklı, nerde kurumsallık, nerde güven hangisi doğru ?