attabot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar sorumsuz bir yerde olan resellerimi taşımak istiyorum bu ay sonuna kadar..

Öncelikle istediklerim kesinliklikle net ve açıktır.Hak verirseniz böyle insanlardan bıkmış olduğum için istiyorum.

Sürekli destek alabileceğim en ufak bir sorunda bile yardımcı olacak güvenilir yer sağlayıcı no'lu gerektiğinde telefonlada ulaşabileceğim , bir sorun olduğunda ona söylediğimde hemen ilgilenecek tam tamıyla güvenilir ve kesintisiz hizmet veren ve genelde msn destek servisinde online olan birini arıyorum.Kesinlikle ama kesinlikle yedek sistemi günlük veya 3 5 günlük olan birini arıyorum kesinlikle !

-
Aklımı karıştıran bir noktalar var benim domainlerimi genelde suanda çalıştığım yer onaylar ve ben kendilerinden genelde panel vb bilgilerimi almam o konuda sorun olurmu yani resellerle birlikte domainin kontrolüde yeni firmama geçsin istiyorum.

-

Resellerde topu topu 5 6 site var komple taşınsın istiyorum.

-

Ödeme şeklim 3 aylık olacaktır.Çok çok uygun bir fiyat olursa aylıkta olabilir.

-

100 Gb Alan - 1000 Gb trafik ten yukarı olmayacak aşağısı olabilir bu özelliklerin altında paketlerinize bakabilirim.Dediğim gibi illa o özelliklerde olmayacak maximum o .. Ondan aşağıda olabilir. Lütfen kampanyalı fiyatlar olsun.

destek@oNrcN.com Ekleyebilirsiniz.
Msn Adresiniz Eklendi, Dilerseniz Detaylı Konuşuruz.

İletişim : info@hereketescil.com
Site : www.hereketescil.com

Gsm: 0554 940 40 08