bYdUyGuSaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slm deyerli webmaster abilerim hemen hemen bir cok webmaster abiyle degişim yaptım www.ilahibul.net icin şimdi sizlerden şu soruma cevap bekliyorum dün gece baktıgımda www.ilahibul.net ilahi ve ilahi dinle kelimelerinde 3 ve 4 sayfalardaydı bugun baktıgımdaysa googlede sıralamada yok 35 günlük bir domain www.ilahibul.net neden googleden silindim indexlerde cıkıyorum ama sıralamada yokum bunun nedeni nedir ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun bana

1. kısım canım kardeşim oncelıkle lınk degısımı konuna lınk degısımındekı kodları sandboxdan dolayı kaldırdıgını belırterek lınk degısımı sorunlarınız bolumunde lınk degısımı konusunun altındakı yerden sorununu belırterek kodları kaldırdıgını belırtıceksın lınk degısımı yaptıgın kısılerdende kodlarınızı kaldımasını ıstıceksın.

2. kısım webmaster tools a gırıceksın sıten ıcın yenıden degerlendırme ısteceksın bır haftada olumlu sonucu alırsın bundan sonrada sıtenı guncel tutucaksın gunde 10 sıte ıle deıl haftada ıkı kalıtelı sıte ıle lınk degısıceksın bu kadar