Ben bu kısımdan bahsediyorum. Siz bana 2 farklı anakart gösteriyorsunuz. Konuyu anlamamışsınız.
ASUS – GIGABYTE (12 GB ram destekli) Anakart + 6 SATA II HDD destekli (GİGABYTE)
12 GB DDR II – DDR III Ram (KİNGSTON)
Bu mesajdan bir kullanıcı gibi düşündüğüm zaman anlamadığım mesaj şu :
İster ddr3 ister ddr2 12 gb ram takabilirsiniz. Bunu düşünürken de fiyatın yine 1950 TL olacağını düşünüyorum.
Ayrıca tek bir anakart üzerinde hem hem ddr2 hemde ddr3 çalıştırılabilir. Aynı anda çalışmazlar. İkisinden birinin takılı olması gerekiyor.
Bahsettiğim anakarta bir örnek :
http://www.exa.com.tr/asus/anakartla...-328-5721.html
VE EMİN OLUN : 2004 2006 da bilgisayar mühendisine bile ders veriyordum.
Siz bildiğiniz çizgiden hiç şaşmayin zaten sizin gibiler yuzunden piyasa böyle durgun verdiğim teklifi geri cekiyorum tamam siz satin ve r10da sadece sınırlı satis yapıyorum milleti para için sömüren ve herseyi para olan insanların bu işi yaptıgını görmek gercekten beni uzuyor ben bir anakarttan veya işlemciden batmam siz ramleri 40 $ alırken dediğim gibi ben 19$ alıyorum ve sizin gibi yuksek miktarda satmiyorum bunu herkesde bilir...
neyse size kolay gelsin hocam eğer teklifi dusunurseniz sadece size satisini yapacağim ve bitireceğim r10da artık bu sekilde insanların hukum surdugunu gormek gercekten utanc verici...