Benim Kürt vatandaşıma lafım yok kanan itlere diyorum, kanmayın kardeşim, pkkciği destekleyen Türk yok mu? elbette var. Konu Türklük Kürtlük değil konu Toplumsal birlik. Kürtsündür, Lazsındır, çerkezsindir, hatta Ermeni asıllısındır vs. vs. ama bu Vatanın ekmeğini yiyorsun, bu vatan sınırı içinde yaşıyorsun, herkes eşit haklara zaten sahip, Hangi Polis Kürdün yada Ermeninin evine hırsız girdi diye umursamamış, hangi doktor bakmamış Kürt diye, hangi itfayeci evini söndürmemiş Kürdün, Hangi Avukat savunmamış hakkını, Asker ne zaman bu vatanın namusunu korurken biz sadece Türklerin namusunun güvenliğinin bekçisiyiz demiş? İsmet İnönü, Turgut Özal Kürt değilmiydi? İbrahim Tatlıses, Mahsun Kırmızıgül, Emrah, Ceylan, yada Tanımadığımız nice İş adamları, bunlar Kürt değilmidir. Açsan sende açsın bende açım, işsizlikse aynı, eğitimse, sağlıksa aynı, bir Kürt Milli Sporcu olamıyormu olmadımı bugüne kadar? Ya akıl var mantık var bunları hiç mi kimse bilmiyor, ha ona rağmen bölmekse amaçları ben onları kim olursa olsun kanlarını dökerim, Benim Atalarım 14-15 yaşlarında Çanakkalelerde şehit düştü, kolay mı bu vatanı bölmek, sadece ben varım tek başıma 60 milyon. Kanmayın Kananın Kanı dökülür.