iki durum var. birincisi benden kaynaklanıyor. normal bir insan olmama ramen google.com dan banlanmayı başardım

google.com üzerinden yaptığım aramalarda bu ekran çıkıyor şuanda. ben de yahoo ile devam ediyorum ama ne diyeyim o tadı alamadım

.
asıl mesele ise şu. 2dakka önce yeni wp site açtım. dolayı ile bunun google un bilme şansı yok. firefox kullanıyorum. google toolbar da yüklü değil. lakin google üzerindeki web geçmişim şu şekilde. kesinlikle google da bu tarz bir arama yapmadım. sadece firefoxla gezdim, siteyi ayarladım. ama google bunu görmüş bir de seceresini tutmuş.

alexa vs. hikaye. google hiçbir programa ihtiyaç duymadan bu verileri elde ediyorsa (firefox u saymazsak) ne analytics e ne de adsense e ne de alexaya ihtiyacı var data toplamak için. ha bi de bunu önümüze koyuyor o ilginç

.
ps: ***** kelimeler çıkmıyormuş, swindler nickli arkadaş korkunun yersiz olduğunu söyledi.

edit: nick swindler değil noxious'muş. düzeltme için linus torvards a teşekkürler.
edit2: arkadaşın yaptığı son denemelerde ***** çıktığı tespit edilmiş, adultçular hadi yine iyisiniz :| .