Uzun yıllar bende uğraştım matematikle, şuan bile uğraşıyorum. -Kpss ye çalışıyorum/çalışmaya çalışıyorum.- Bir eğitimci olarak size basit bir tavsiyede bulunayım tavsiyelerimi yerine getirmek için biraz gayret edin eminim geçer not alacaksınız.
- Elinize bir defter ve kalem alın geçin bilgisayarın başına geçin ve herşeyi kapatın hiç bir pencere açık olmasın.
- http://www.ekolhoca.com/konuanlatimmat1.asp adresine girin ve işlemek istediğiniz konuyu seçin.
- Anlatılan herşeyi pür dikkat izleyin anlamadınız mı geri dönün tekrar dinleyin anlamaya çalışın anlamasanızda dinleyin çünkü beyin onu algılayacak ve zamanla kalıcılık yapacaktır.
- Dinleyip konuyu tamamladıktan sonra konu ile ilgili soru çözümlerini izleyin.
Çok güzel anlatılıyor tıpkı dersteymişsiniz gibi anlatılmış. Dikkatli şekilde dinlerseniz eminim anlayacaksınız. Ben yapamam demeyin yapamın sizden bir farkı yok.
Mezun olalı yıllar olmasına rağmen ben bile halen Geometri ve Matematik çalışıyorum öğrendiğim bazı şeylerin körelmesinden korkuyorum ve girmeyi düşünmesem bile Kpss ye çalışıyorum.
Umarım yarın sınavdan çıkınca bu abime çok teşekkür ederim sayesinde Matematik'ten geçtim diyebilirsin

.
Başarılar...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zaten dediğiniz gibi çalışıyorum olmadı baştan olmadı baştan adım gibi öğrenmeye çalışıyorum ama hasta olduğum için az zaman sonra sıkılıyorum. Biraz kendimi toparlayıp tekrar başlıyorum ama nafile sürekli aynı yerde tekrar ediyorum. Ya başaramazsam korkusu her öğrenci gibi bende de var ama konuyu anlamayınca