Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence aylık 8TL ye degecek bir zahmet degil. (Satıs baltalamak degil niyetim). Yani ya sizin cok vaktiniz var bu kadar reseller hesabının girdisini cıktısını kontrol etmek için yada kullandıgınız otomasyonlara ek modul yazdınız ki haksızlıgı ve istikrarı garanti etmeye calısıyorsunuz. Vallahi tebrikler o zaman.

Ama yinede diyorum, şahsen ben olsam aylık 8 TL için (ortalama fiyat) o kadar zahmete girmem. Kullanıcı gozüyle bakıncada;pek güvenemem acıkcası. bu platformda oturmuş bir kalıp var cunku. Yani bunu yıkmak pek kolay olmaz,kaldıki trafik sıkıntısıydı şuydu buydu derken incik boncuk şeyleri hesapladıgınızda ornegin aylık 7TL tuttu diyelim. Adam diyecekki 5 Verim.7 yollanmıyor vs vs...

Hayırlı satışlar
yok esdafurllah ne baltalaması olumsuz görüşlerde en az olumlular kadar önemli ama girdi çıktıyı tek tek tutmuyoruz hocam bunların hepsi otomatik oluyor , ayrıca bizim ticaret anlayışımızda 7 tl veren müşterimle 70 tl veren müşterim aynıdır.

Bu kampanyayı başlattıktan sonra 25 hesap açıldı şu an 18 tanesi aktif , aylık 20-25 üzerinde ödeyende var ama farzedelim 10 tl buda 180 tl yapar allah bereket versin.

ekmek parası icabında 5 tl içinde zahmet çekmek zorundayız.

saygılar bizden