trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"EXTEND ACCOUNT" ne anlama geldiğini ve Rapidshare' nin tarihçesini iyi bilirim.Senin bu hesapları satıyor olman bu konularda profosyonel olmanı gerektirmez.Ben diyorum ki; Ben senden 6 Günlük hesap aldım.Dolasiylede 6 gün için sana 5 TL ödedim.Bende bu 6 günü 5,5 gün kullanmak istemem.Kendimi 6 x 24 Saat olacak şekilde ayarladım ve dosyalarımı buna göre düzenledim.Ama Daha 6. gün olmadan dosyalarım yarım kaldı ve indiremedim.

Güzel bir dille sana MSN' den izah ettim ve 1 günlük hesap bana verebilirimisin dedim.Sen ne yaptın? Hızlıca bişeyler yazdın ve MSN i kapattın!!! Bir işyerinde çalışıyorsun ama insanlara nasıl davranacağını öğrenememişsin.En azından çıkmam gerekiyor diyip kapatabilirsin.Değil mi?

Senin bana öğreteceğin birşey yoktur.Başka bir arkadaştan 1 aylık hesap aldım.Sırf senin anlayışsızlığın ve davranış kurallarını bilmemen yüzünden.Sağlık olsun.Senden alışveriş yapacaklar yada yapanlar memnun olabilirler.İyi Satışlar...
6 günlük hesabı 5.5 gün kullanmak istemiyosan bana değil rapidshare ye gidiceksin benim hesabım gece 1 de bitiyor hesabımı gece 1 e kadar kapatamazsınız de

Bi defa senin böyle bi konuyu açman bile eminim bi çok kişiyi güldürmüştür.
Rapidshare hesabın süresi bitti diye hesabı kapatmış ama satıcı kişiyi suçluyor nerede yaşıyor buı arkadaş diye.Ayrıca msn yi kapatmadan önce şu an bakamam ama müsait olduğum bi ara sana kendi hesabımdan 1 günlük kullandırtırım dediğimi çok çok iyi hatırlıyorum.

Bu arada msn deki arkadaşlarına sordunmu dün beni o saatten sonra online görebilen olmuşmu. ?
Yargısız infaz yapmak yerine tekrar söylüyorum biraz öğren araştır sonra gel.

Özür dilemek yerine halen üste çıkmaya çalışıyosun.

Yemek yiyebilirmiyim nefes alabilirmiyim diye de izin almam gerekirmi çıkmak için kimseye bi açıklama yapmak zorun de değilim hele hele suçsuz olarak bişeylerle itham ediliyorsam normalde konuşmak zorunda bile değilim ve sattığım hesap bozuk çıkarsa gelir bana dersin senden aldım HESABA GİREMİYORUM RAPİDSHARE HESABI BLOKE ETMİŞ gibi bi yorumla gelirsen amenna baş tacısın gerekeni yaparım ama ben sana hesabı 1 kasım da biticek diye veriyorum bunu biliyosun ama senin keyfinin gelmesini beklemeden rapidshare hesabı uzatma seçeneği verdi diye beni yargılama gereksinimi duyuyosun. Bu terbiyesizlik değil nedir ?