isimli arkadaştan 6 günlük rapid hesabı aldım. ( 6 gün için 5 tl yi hiç düşünmeden ödedim.çünkü iyiniyet herşeyden üstündür)
5 tl ödedim ve hesabımı verdi fakat hesabım 6. gün bitmeden sona erdi.kendisine durumu msn den izah ettim ama anlamak istemedi.Ardından da msn den sildiğini gördüm.Alışveriş yaparken dikkatli olunuz...
Ne güzel durumu anlatmışsın 6 günlük rapid hesabı aldım diye. Dün benim msn den çıkma saatime bak ve gel ben sna mesleğimi söylüyeyim sonra benim meselğimde saat kaçta paydos edilir iş yeri kapatılır bi öğren

.
6.gün bitmeden rapid hesabı kapandı demişsin ewet bana msn de söyledin ama bana orada söyleyip burada eksik yazdığın bişeyide yazarmısın ?
Bana dedin ki hesap çalışıyor ama EXTEND ACCOUNT yazıyor. Bi araştır bakalım ne anlama geliyor ?
Son olarak bu topic e uğrayan arkadaşların nerdeyse hepsi rapidshare premium kullanıyor. Ve ben arkadaşa 1 kasımda tarihi bitiyor diye verdim hatta güvenlik kilidini onun üzerine yapmak için baya baya bi çaba sarfettim ki içinde şüphe kalmasın diye. Bana gelip söylediği şu ''sen bana 1 kasımda bitiyor dedin, evet dediğin tarihe kadar sorunsuz kullandım ama hesabım gece 1 de değilde gündüz 1 de kapandı ve kapanma sebebi olarak abuse team veya şifre yanlış demiyor. Sadece EXEND ACCOUNT(hesabın süresi bitti) ''
Son olarakta beni msn den sildi demişsin bizi tanıştıran arkadaşa sor bakayım veya beni r10 da tanıyan kişilere sor dün akşam saat 19.00 dan sonra kimse online olarak görebilmişmi !!!
Şimdi kim kimin hakkına girmiş oluyor haksız yere beni suçladığın için sen mi benim ?
Yoksa rapidin süresi 1 kasımda bitiyor diye uyardım ve dediğim tarihte bittiği için ben mi senin ?
Her ne kadar itrader e önem vermediğim için bu forumda sayım az olabilir ama iş yaptığım arkadaşlara tek tek sor eğer 1 tanesinin 1 lirasını alıp karşılığını vermediysem o zaman gel istediğin lafı söyle.
Msn adresimi filan yazmışsın aklın sıra yanlış iş yapıyo diye deşifre ediceksin.
Yukarıda Allah var bu forumda deşifre etsen ne yazar etmesen ne ? Ve burada çocuk oyunu oynamıyoruz git biraz öğren bilgilen sonra gel bana caz yap.