Kim nederse desin guzel is yapmisin bence 10 numara olmus. Kendileri dusunmedigi icinmi bu kadar problem yapiyorlar clone yazmis zaten clone dan ne beklenir

. Paramiz olsa alirdim. Hayirli satislar
tesekkurler usta, sakladigimiz bisey yok
3 gun once 300 sayfa indexlenmisti. simdi sasirdim bunu gorunce

sanirim guncellemede oynadigim meta taglariyla alakali bir durum. Ayrica 420 sayfa bulunamadi uyarisi var webmaster tools da, hepside en alttaki duzenlemedigim gereksiz linkler. Alan kisinin bunlari hemen duzenlemesi gerek
Birde bot kullanan arkadaslar, video basliginda kucuk oynamalar yaparlarsa cok yararini gorurler, aninda index alir. Ozellikle ayni baslikli yazilar, videolar googlede pek iyi gorunmuyor..
Ayrica clonetube.info daha 1,5 haftalik domain daha tam oturmadi bir sure sonra eminim index sayisinda artis olacaktir, izlemeye devam edin
ayrica infosuda cikti yeni olmasina ragmen

:
http://www.google.com/search?hl=en&q...&aq=f&oq=&aqi=
Onerilerinizide bekliyorum arkadaslar, sistemi iyilestirmek icin her turlu goruse acigim..
----------
Ara ara guncelleme yapacagim, bu sebeple konuyu takip edin arkadaslar..
Ekleme: yeni bir ozellik ekledim, eklediginiz videolari istediginiz playerde izlettirebilirsiniz, ayrica logonuzuda koyabiliyorsunuz uzerine. bir cok video sitesini destekliyor, bunlarin basinda youtube geliyor.. Bence bu guncellemedeki en iyi ozellik.