ben zaferi bu ıse ılk basladıgı zamandan berı tanırım hanı kımseyı kotulemıcem ne kotuler ne cok ıyı daha ıyı fırmalar mevcut tabı ama gun gectıkce ıyı olacaktır .
sıncap arkadasımızda burda yalan soylıyecek deyıl durduk yere nıye feryadı bassın ne karı olsun rakıp hostcumu kısısel n egıcıklıgı olabılır o adamda yanyana olsak hak verıcez burda hos sozlerle bılındık laflarla kafıyelı kelımeler kurmakla olmuyor bu ıs neden kımse hostgatora kotu demıyor bunuda dusunun ee bırde hostcularda adettır sımdı bırını madur etsınler yada edılsın su olur dırekt msne konu adı yazılır veya tek tek konu baslıgı atılır suraya bırsey yazarmısın bızı karalıyolr ben bunu sımdı herkesın cok buyuk dedıgı sahıslarla yasadım zamannda gordum bır yılı askındır gırmıyordum r10 a yenıden gırme kararı aldım
bütün hostcular cpu kullanan trafiği yogun sıtelerınız arttıkca hostunuzda problem cıkarmaya baslar cunku sızın yerınıze o makıneye 10 15 kısı daha sıkıstıra bılır yakın hostcu arkadaslarımda bıle gorud m bunukı trde ılk 4 5 ınden bırısı nedır bu ısın cozumu ozaman her yerde problem yasıyacagım dıyeceksınız once her hostcudan yada hostgator hesapları ıel bu ıse baslayıp b makına alacaksınız 100 150 lıra asagı verım dıye boyle seylerle urasmıcaksınız 250 350 odıceksın kendı makınanın sefasını suruceksın vds vps reseller sınırsız hersey gel gel derler ondan sonra boyle durumlar cıkar benım sahsi gorusum. bana kımse bı hosta basladım omrum boyunca o hostta kalacagım demeısn sıtenın hıtı artsın trafık cpu artsın vds alınız sıze vds yetmıor vps reseller paketımızı verelım full makınamıza tasıyalım ... böyle yanı yorumsuz yazsam cok yazarım herkes bu ısten para akzanıorsa kendine bırer makına almalı dıyorum. ha aklıma gelmısken bılındık bı reklam fırması herkes bılrı aıdnı yazmıyım bılındık bırınden uc bes makına almıs tı zamanında eee 10 mbit havuzdan dagıldıgı ıcın arkadasın 10 makınasına dıger makınalarına ne trafık ne baglantı bırakıyordu o arkadasıda sepelemıstı hıtı tavan yapana oda cozum dıl yanı

harf hatalarım olmus kusura bakmayın.