sincap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 1,5 yıl önce reseller aldım daha önce problem yaşadım ama zaferin iyi niyetliligini gördüm düzelir dedim devam ettim şu anda resellerde bulunan 6 sitemden 3 ü 2 haftadır açmıyor aynı problemleri daha öncede çok yaşadım ama her seferinde düzelirler umuduyla kendimi avuttum elemanlar ilgisiz ikide bir sitelerini degiştiriyorlar ve tabi şifreler üyelikler gidiyor birde ticket aç diyorlar tabi açabilirseniz şifre unuttum kısmı bile çalışmıyor çünkü

en büyük problemi elemanlarında benimde zamanım olmadıgından bakmıyorum bile artık umursamıyorum yaklaşık 5 yıllık web deneyimimde beni bu işten sogutan firma umarım kalacak arkadaşlar mutlu olurlar ben yedeklerimi ve paramın kalanını alır almaz çıkmayı düşünüyorum artık belkide hiç site yapmamak üzere bu işe nokta bile koyabilirim

elemana artık yeter 2 haftadır sitelerim kapalı dedigimde ise aldıgım cevap çok ilginçti benden bıkmışlar belli yedekleri ve ödediginiz ücretin kalanını iade edelim sizinle artık çalışmak istemiyoruz bende dünden razıyım zaten hemen kabul ettim ama malesef arkadaşlar msn de görülmüyor birde üstelik daha önceki yaptıgım yorumları silmemi istiyorlar siz olsanız silermisiniz ben silmem ve silmicem buda linki

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...uyuk-ayip.html

zafer kusuruma bakma yanlışım varsada gel söyle her zaman kendini savunma hakkın saklı yüzünü görmedim saygı duydum sevdim seni ama ticarette babamı bile tanımam önce elemanlarına bir çeki düzen ver sonra bu işi yapmaya kalk

editlemek gerek aslında biraz

siteler genelde açık kalır güzel yani çogu zaman açık
kapandıgı zaman problemler başlar
ilgi ilk zamanlarda pasif sonra bir düşüş mevcut
satışta herzaman ilgili arkadaş var ne zaman isterseniz host alabilirsiniz satmak için hazır ama destek sıfırın altında
@sincap ;

Destek alamadığınızı yazıyorsunuz ama bakıyorum açtığınız destek bilirimi cevaplanmış, daha sonradan bir destek talebinde bulunmamışsınız..

Hadi sistemde hata vardı telefon yada mail atıp destek talebinde bulunmamışsınız, sonrada destek alamıyorum diyorsunuz.

En son talep ettiğiniz destek bildirimi : http://www.hostunuz.com.tr/hesabinizhakkinda.jpg

talebinize cevabımızı verdik ondan sonra bir destek talebi gelmemiş tarafınızdan, siz destek talebinde bulunmazsanız size nasıl yardımcı olalım?

satışta her zaman ilgilidir destek 'te, önemli olan bilinçli bir şekilde tarafımıza destek talebi yollamanızdır. Siz msn üzerinden destek talebinde bulunursanız tabiki problemleriniz çözülmez, Sonuçta msn üzerinden destek veriyoruz diye bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum.

Lütfen bana mail ile yada müşteri panelinizden destek talebinde bulunarak hesap numaranızı yollarsanız bu hafta içi iadenizi yapıp hizmetinizi sonlandırıcam. Yedeklerinizide iadenizle birlikte yollıycam.

Lütfen burdan bana cevap vermeyin, firmamızın iletişim bilgilerinden bize ulaşırsanız her konuda size yardımcı olabilirim.

İyi forumlar dilerim.