kaynak site nedir hocam ?
sagdan soldan toplanmis icerik doomsday.gen.tr ustunde bir db'de halihazirda vardir, kendi alan adim ustunden calisiyor botlar.
İçeriği çalmayı ne zaman bırakacaksın. Seni diğer sitende uyaramadım ama insaf çaldığın şeyi satmaya çalışıyorsun burda.
pm'dede gayet dogal bir cevap verdim. ne gibi birsey calmis olabilirim ki?
Bu driver ve DLL'lerin yazari-yayincisi siz misiniz ? DLL'lerin hepsi kendi FTP'mde bulunmakta yedek niyetine, bunun bir sorun olcagini sanmiyorum, sen bu dll'lerin yazari degilsin sonucda degil mi ? olsan bile bunlar ucretsiz yazilimlar zaten, istedigim kadar kopyalarim.
driverlara gelincede cogu ureticilerinin ftplerinde zaten. ne gibi bir icerik calmasi soz konusu olabilir ? konuyu baltalamayin lutfen.
db'de bulunan dosya basliklarindanda bahsediyorsaniz, bunlar yazilimlarin ismidir, ben
Asus anakart driveri icin baska ne gibi bir baslik girebilirim ki ? yada
fde.dll gibi isimli bir dll'ye baska ne gibi bir isim verebilirim ? bunlar her yerde ayni. dosyalarin aciklamalariysa yazdigim botun icindeki hazir aciklama satirlariyla otomatik olusturuluyor , bizzat kendi elimle yazdim herhangi biryerden cekmiyor. gerekirse screen cekip gosterebilirim.
*etiketlerde yapilan google aramalarindan toplaniyor, google'in sahibide olmadigini dusundugum icin daha fazla aciklama yapamicam.
mesajlarınızda göremedim, botlar nereden çekiyor içeriği ?
doomsday.gen.tr ustunden calisiyorlar, hazir db kullaniyor ancak herkes tamamen ayni icerigi cekmiyor, farkli aciklamalar random olarak cekiliyor dosyalar icin.
konu linki ile birlikte pm atarmısın admin panalini
admin paneli hakkinda aciklama yaptim.