Arkadaşlar, benim bir WordPress sitem var.. Açtığımdan bu yana hep özgün ve güncel tuttum..Backlinkleride 1 aydan sonra ve dikkatli aldım..neyse asıl konu 3 aya kadar tüm konularımı indexliyor, 1.sayfaya atıyordu..

Bir gün host yüzünden site kapandı 1.5 gün fln acılmadı..Kapanmadan önce 2-3 tane konu açmıştım, genelde konularımı yarısı gün indexliyor,1 sayfaya alıyordu..Neyse kapandığı gün önceki konular index alıcaktı, yani kapanmasaydı alıcaktı.. Neyseki 1 konumda index aldı ( site kapalıyken )..fakat host düzelip,site tekrar acılınca o index silinmişti..Açıldığında dedim bi siteyi pingletiyim..Pinglettim , bot geldi fakat index atmadı..O günden sonrada bir daha 1-2 konum hariç , hiç bir konum 1.sayfaya çıkmadı.. site:siteadi.com yazınca indexlendi gözüküyor ( yanında .. saat önce ) yazıyor fakat 1-2.sayfalara atmıyor..Ama ben yılmadan özgün ve güncel tutmaya devam ediyorum..

eski günlerime geri dönüp index almak için Ne yapmam gerek? Lütfen yardmcı olun..

Not : k.bakmayın başınızı ağrıttım ama 2-3 haftadır böyle artık sıkılmaya başladım..