Forumlarda risk her zaman vardır. Dünyada ******** insanlar oldukça, her alanda risk olacaktır. Ama forumlarda bu riski alıcı üstlenmek zorundadır. Ben de yeri geliyor 1-2 itraderı olan kişiyle alışveriş yapıyorum ve önce ödeme gönderiyorum.

itrader elbette boş bir mekanizma değil. Bir kişiyle alışveriş yapıp yapmama kararını kişinin itrader puan ve bir o kadar önemlisi itrader feedbackine bakarak yaparız. Yüksek itraderı olan kişilerle ticaret yapmayı uygun buluruz ama mal teslimatı farklı birşey ve yıllardır oturmuş bir kuralı vardır.

Bugün itraderı yüksek arkadaşlar böyle konuşuyor ama 300 küsür itraderı olan kişi, 500 itraderı olan birine denk gelse, benim gibi davranacaktı, kurallara uygun hareket etmek isteyecekti.

Bu arada 3-5 liralık alışverişler için, link değişimleri için, selam verdiği için itraderı artan ne kadar insan var bu forumda biliyor musunuz?

Neyse olan oldu Haymac arkadaşın dediği gibi, webfurkan eft emri verdi ancak domain de kendisine teslim edildi. Onu da belirtelim. Bundan sonraki alışverişlerde teslimat şeklini gerçekten de baştan belirtmek de ben de fayda görüyorum Apocalypse.