Carlisle ile hukukumuz baya bi eskiye dayanır... Askerlik vs derken birbirimizi kaybetmiştik. Başka bir forumda tekrardan görünce dünyanın en mutlu insanı ben olmuştum. r10 'a davet etmiştim onu. Oda kabul etti, geldi. Hatta gelir gelmez forumda satışa sunduğum bir kaç domaini ona sattım.

Bana bu işi ögreten, sevdiren insandır kendisi. Şimdi görüyorumda güvensizlik söz konusu olmuş. Şuan onunla ortaklaşa çalıştıgım projelerde var.

Uğur'uda burada tanıdım, sevdim, güvendim..
Uğur msn'den domaini benim hesabıma aktarsın, bende furkan'a dedi. Ödeme yarın hesapda olmassa paran bende dedi. Eyvallah dedim. Carlisle 'e rica ettim oda domaini Uğur'un hesabına gönderdi. Uğur'da furkana gönderdi...

İtrade az diye bu tür bir yöntem izlenmez. Sonuçta burada bir birini tanımayan insanların ortak arkadaşları mutlaka vardır..
Dünyanın her yerinde ödeme yapmadan domain gönderilmez. Şimdi düşünün bi işyerine gittiniz buzdolabı alacaksınız. Paranız yoksa nasıl alacaksınız? Senetle degil mi? adam size parasız buzdolabını vermez. Bu noktada senet kim oluyor? Uğur.. Aykan.. kefil olayı.. Kıyamet koparmaya gerek var mı? Yok!

Bilen bilmeyen konuşmuş konuda bir ben konuşmamışım. Eksik kalmayalım dedim.

Domain şuan furkanın hesabında. furkandan sabah ödeme gelmez ise ödemeyi Uğur yapacak bu olay bu kadar basit yani..

Uğurda tekrar online olduğunda konuya yazacaktır..